Acordul cu magazinul: Terapia Deluxe Set

Pentru călătoria rutieră, am adus de-a lungul 2 produse din acest kit 3-PC, pe care l-am primit pentru 5 dolari ca o achiziție cu achiziție anul trecut când am obținut ceva de îngrijire a pielii la afacerea cu magazinul.

Setul include:

• Terapia Emulsia de formula necesară – $ 40 pentru 130 ml (eșantionul Deluxe este de 32 ml, în valoare de 9,85 USD)
• Crema anti-îmbătrânire a terapiei – 45 USD pentru 50 ml (eșantionul Deluxe este de 10 ml, în valoare de 9,00 USD)
• Terapia tratamentului tonic necesar – 35 USD pentru 150 ml (eșantionul Deluxe este de 32 ml, în valoare de 7,47 USD)

Valoarea globală a setului este de 26,31 USD, care este absolut în valoare de 5 $ pe care am plătit-o pentru aceasta.

Ambalajul explică soiul de terapie ca “o linie cosmetică anti-îmbătrânire care întruchipează o tehnică de amestecare naturală europeană a două secole din Marche, Italia”. Nu există o mulțime de informații tehnice despre această linie oferită – am reușit să descopăr un comunicat de presă DATA DEC 2014, care furnizează informații vagi despre tehnici de procesare, amestecare teoriile, precum și componente botanice (Malegold, măsline, precum și Bay frunze). De pe pagina lor Facebook, listele IT respectarea beneficiilor [paranteze sunt comentariile mele adăugate]:

• A furnizează pielea radiantă și suplă cu un ulei natural, precum și stratul de umezeală
• Formula de amestecare anti-îmbătrânire manuală manuală
• Formulate fără 10 aditivi [fără agenți tensioactivi, silicon, paraben, acrilamidă, ulei mineral, coloranți provocați de om, ingrediente din surse de animale, benzofenonă, trietanolamină, sulfat]
• adenozina primară a componentelor active [aparent adenozină este un mare ingredient antiinflamator]

Voi evalua acestea în cumpărarea în care aș folosi, de obicei, fiecare produs:

Tratamentul tonic esențial
Am folosit acest lucru ca publicitatea mea de curățare, toner pre-hidratant. Are o consistență lichidă mai groasă, similară cu cea a magazinului de caroserie Vitamina E Toner. În timp ce mi-a lăsat pielea moale, precum și un sentiment suplu, este bun, totuși nu uimitor. Există un parfum slab floral – bănuiesc gălbenele?

Emulsie esențială a formulei
Acesta este un produs nedumerit. Structura este tipul de loțiune gel gooey, dar nu într-un mod rău. Am folosit acest produs în două moduri diferite: o metodă a fost de a aplica un hidratant subțire înainte de noapte, cum ar fi un ser, precum și cealaltă metodă a fost de ao folosi ca hidratantul meu în timpul zilei.

Am favorizat-o ca un hidratant în timpul zilei – a furnizat, totuși, cantitatea bună de hidratare poate lăsa pielea puțin strălucitoare. Cea de-a 5-a, precum și cea de-a 6-a componentă în acest sens, precum și ulei de canola – nu-mi amintesc vreodată pe cei din îngrijirea pielii, totuși, evident că sunt minunate pentru piele, precum și pentru opțiunile de ulei mineral.

Cremă anti-îmbătrânire secretă
Această cremă are un unt biciuit de înaltă calitate pentru ea – un pic de acest lucru merge mult. Am făcut eroarea de a aplica, de asemenea, primele de câteva ori pe care le-am folosit, precum și despre înțelegerea mea era incredibil de grasă. Acest lucru este cel mai bun utilizat ca un hidratant de noapte, deoarece este un pic bogat pentru timpul zilei. Mirosul acestui lucru a fost extrem de calmant, precum și slab. Dimineața mă ridic cu piele moale, suplă.

În general, sunt plăcut șocat de această varietate din afacerea cu magazinul! Aș spune că această linie este mult mai orientată spre pielea tipică pentru a usca. Din cele 3 produse din acest kit, m-am gândit absolut la obținerea dimensiunii complete a cremei, precum și probabil emulsia. Ei sunt absolut concurenți pentru a înlocui în cele din urmă câteva dintre produsele Shiseido pe care le folosesc în prezent. Colecția de terapie include, de asemenea, un produs care nu a făcut parte din acest kit: serul anti-îmbătrânire a uleiului (45 USD pentru 45ml) – pe care sunt extrem de interesat!

Ingrediente listare – Click pentru marire. Toate 3 sunt realizate în Coreea.
Pro:
• Absența aditivilor
• Nu este foarte parfum
• calmarea pielii, precum și componentele hidratare (glicerină, glicol, adenozină, ulei de măsline, miere, ovăz)

Contra:
• Este posibil să nu fie ușor de oferit în America de Nord
• Un pic mai costisitor decât prețurile de droguri

Stash wortiness: 8/10

Imparte asta:
Acțiune

Faceți clic pentru a trimite un e-mail la un bun prieten (se deschide în fereastră nouă)
Faceți clic pentru a partaja pe Pinterest (se deschide în fereastră nouă)

Faceți clic pentru a partaja pe Twitter (se deschide în fereastră nouă)
Faceți clic pentru a partaja pe Tumblr (se deschide în fereastră nouă)

Faceți clic pentru a partaja pe Reddit (se deschide în fereastră nouă)

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

Clasificarea rutinelor de îngrijire a pielii – partea 2it a fost inevitabilă ca după ce am publicat intrarea de rutină a prietenilor mei, că alți prieteni buni ai dorit, de asemenea, să-și revizuiască rutina. De asemenea, am avut un vizitator ma întrebat în comentariile de a evalua îngrijirea pielii – care este extrem de încrezătoare de ea! Mai jos sunt auto-raportate …
11 mai 2015in “frumusețe”

Coș de gunoi: iunie, precum și iulie 2017: Partea 1 (îngrijire a pielii, precum și dimensiuni de eșantion / de călătorie) De când am sărit de la stash-ul de gunoi din iunie, voi rupe această publicare în 2 părți în loc să te copleșești cu un post de monstru. : Picii este aproximativ jumătate din ceea ce am folosit în ultimele 2 luni: Prima parte va fi concentrată exclusiv asupra îngrijirii pieliiprecum și dimensiuni de eșantion / de călătorie, …
8 august 2017in “frumusețe”

Coșul de gunoi: octombrie 2015 stocul de gunoi al lui Grash oferă o mulțime de produse de machiaj – woohoo! În fiecare lună mi-am pus goalele într-o poartă pe Sephora, precum și în această lună, a fost revărsat: Cu toate acestea, m-am descurcat pentru a obține o lovitură de grup: luna trecută mi sa părut să fi terminat toată înțelegerea mea cu îngrijirea pielii, însă în această lună i …
3 noiembrie 2015in “frumusețe”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post