O “Zi a Independentei” fericita!!!

Este al patrulea iulie, babe !!!! Focuri de artificii! Picnica! Grătar!!! Este o vacanță națională aici în S.U.A., iar o mulțime de peeps au ziua liberă. Dacă vă îndreptați spre orice festivități în aer liber distractive, nu uitați să purtați protecție solară.

Pentru a sărbători veche roșie, alb și albastru, purtând astăzi o buză roșie, noul NARS Powermata Lip pigment în Starwoman, un roșu cald mat.

PUBLICITATE

PowerMattes sunt o nouă linie permanentă de 20 de rujuri lichide ușoare, care au ieșit pe 6 iulie online și la buticurile NARS.

Îmi place aspectul unor roșii calde cu nuanțe de cupru, așa că am asociat-o cu o Oldie, dar Goodie numit cupru creativ din paleta de neutre calde Mac (care este, de asemenea, perm).

Coperul de aur de aur Tan creativ are o strălucire la nivel scăzut, și arată Greaaat pe capacele cu umbra Mac Saddle Eye, ceea ce fac aici. Este un aspect de ochi rapid, uimitor, care nu are nevoie de amestecare intensă și se optează pentru o bevvy de culori uimitoare de buze calde – roșii, desigur, precum și roz, corali și portocale. De asemenea, îl puteți purta cu o buză caldă nudă.

Ok, suntem plecați de aici! El Hub și luăm copilul în basmul de copii din Oakland, un parc local de distracții pentru cei mici. Distracția trebuie să fie făcută de toți.

PUBLICITATE

Aveți o vacanță teribilă!

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post