Buxom arata tot ce vrei paleta

Am cumparat Buxom arata tot ce doresti set in timpul vanzarilor de garantie din Sephora in ianuarie.

Am fost norocos să o înscriem pentru 37 de dolari – a fost cu amănuntul cu 50 de dolari în mod regulat. Din păcate, această paletă particulară a fost o configurație ediție limitată, cu toate acestea, câteva nuanțe din această paletă sunt de la linia permanentă. De asemenea, voi examina conceptul personalizabil de palete în acest post.

Setul în sine vine cu o dimensiune completă Țineți linia de iepure impermeabilă în nume (Matte Negru) și Mascara Buxom Lash într-o dimensiune a probei deluxe. Voi da linerului negru unui prieten, deoarece nu folosesc garnituri negre și încă nu am încercat mascara.

Această revizuire va fi concentrată pe steaua setului: paleta de umbră a ochilor care conține 6 nuanțe:

L la r:
• Opulență opală – alb albastru rece (îngheț)
• Sparkle de sequin – Lawter Light (Shimmer)
• Top raft – prune de adâncime (satin)
• Penthouse – Emerald Green (metalic)
• Pictograma stil – Golden Bej (metalic – o nuanță permanentă)
• Gimme superbe – Camel (Matte – o nuanță permanentă)

Fiecare nuanță de umbre a ochilor este de 1,4 g, ceea ce este ușor mai mult decât tigănele unice ale Mac (1,3 g), pentru o greutate a produsului total de 8,4 g. În interiorul cutiei, single-urile sunt adăpostite în interiorul unei tavă care permite aranjarea tigăi individuale.

Buxom oferă un ghid de instruire la îndemână – este destul de ușor să-ți dai seama.

Chiar dacă acest set vine “pre-realizat”, este încă găzduit în carcasa personalizabilă. Dacă aș fi vrut, aș fi putut pune nuanțele în orice ordine pe care am vrut să o dau în interiorul paletei (dar am urmat imaginea de pe partea din spate a paletei doar pentru că sunt o oaie). De asemenea, pot schimba oricare dintre nuanțe dacă nu vreau unul sau două dintre ele în această grupare particulară.

Favoritul meu de acestea sunt gimme superbe, pictograma stil, și surprinzător, penthouse! Știu că inițial am spus că vreau să schimb penthouse, dar este o formulă atât de frumoasă, chiar dacă probabil că nu o pot purta adesea, merită o mențiune. Atât pictograma stilului și penthouse, au o formulă metalică care se aplică fără probleme și oferă un pigment ridicat. Gimme superb, Lone Matte, este umbra perfectă de tranziție – consider că această nuanță de ancorare a întregii palete. Îmi place foarte mult Formula Matte Buxom – nu este praf și are un pic de “corp” pentru a ajuta să se amestece celelalte culori. Aș fi interesat să încerc mai multe matte din această gamă.

Sequin Sparkle a fost un pic dezamăgitor – de la fotografii online, arăta foarte frumos și am crezut că ar fi umbra taupe pentru mine. În viața reală este prea strălucitoare și am experimentat destul de puțină căderea de la sclipirea ciudată. Top raftul a fost, de asemenea, mai puțin remarcabil în viața reală – se aplică un pic patos și a fost dificil de amestecat. Deși opulența Opal arată ca o umbră albă simplă în tigaie, are un îngheț albastru înghețat, atunci când este aplicat. Poate arata destul de puternic pe tonul pielii, dar daca purtat usor, face o frunte minunata si un punct de vedere interior al ochiului – poate, de asemenea, alte culori pentru a le transforma. În ansamblu, formula acestor umbre de ochi sunt mari: pigmentate și ușor de amestecat. Și cu un primer încorporat, acestea durează bine pe capace (în jur de 8 ore, dar încă folosesc un grund de pleoapă). Din cele 6 nuanțe incluse, îmi place 3 dintre ei, iar restul sunt călduță – niciunul dintre ei nu-mi place. Eu numesc o zi bună!

Broșura inclusă arată câteva priviri cu plasarea sugerată de culori. Un aspect tipic pentru mine folosind această paletă aplică pictograma stilului (bej metalic) pe interiorul 2/3 al capacului și raftului superior (prune) în al treilea exterior, apoi amestecându-le cu gimme superb (cămilă) în înălțime . Purtau acest aspect astăzi și am adăugat un penthouse (smarald) ușor pe linia mea inferioară de bord în onoarea zilei Sfântului Patrick, inspirată de postarea lui Lipstickonthelake! Apreciez că pot obține un ochi complet de ochi doar folosind combinația de nuante curate pentru această paletă.

Mirrorul citește “viața vie viu”.

Buxom fishadow bar single-uri sunt vândute individual pentru câte 15 dolari fiecare. Pentru a cumpăra paleta și 6 reumpleri separat ar costa 105 dolari, dar Sephora oferă o paletă completă complet personalizată pentru doar 50 de dolari, ceea ce reprezintă o mare valoare. Când am auzit pentru prima oară despre paleta Buxom Bar, am fost încântat să-mi aleg propriile culori, dar cred că prin obținerea unei pre-făcute de așa ceva, am reușit să ieșesc din zona mea normală de confort pentru a încerca câteva nuanțe pe care le-aș face nu în mod normal, alege. S-ar putea să schimb încă penthouse pentru o umbră de zi cu zi și aș dori o culoare evidențiată, care este mai portabilă decât opulența opală. Mă uit la foi de mătase (șampanie) și Big Spendder (Matte Sable) – aspectul meu revizuit tot ce vrei paleta ar arăta astfel:

În realitate, probabil că nu am cumpăra doar 2 nuanțe pentru a opri – de ce să plătească 30 de dolari pentru 2 single atunci când pot obține 6 culori plus o paletă pentru 20 de dolari mai mult? Here’s what I’d choose for my custom Buxom palette:

L la r:
• Foi de mătase – șampanie ușoară (îngheț)
• bold Bling – rose gold (metallic)
• No faux – green brown (metallic duochrome)
• Haute Couture – java (metalic)
• Invitați numai – Terracotta (Matte)
• Spendar mare – Saby Dark (Matte)
Da, am inclus o altă nuanță verde, dar este diferit de penthouse. Am citit despre Faux pe Kazzmarie cel mai bun în frumusețea anului 2015 – este un duochrom superb în aceeași venă ca Mac Club / Ud Lounge / Zona de confort Wet’n’wild Defineri Shade. Nu primesc altă paletă Buxom în curând, dar este distractiv de la magazinul de ferestre.

Această paletă vine, de asemenea, cu o perie dublă terminată – dau credit Buxomului pentru a include o perie reală, mai degrabă decât aplicatorul cu burete, dar perii sunt atât de mici, nu sunt utilizabile. Este vorba de dimensiunea unui Q-Sfat! Paleta este făcută dintr-un material de înaltă calitate, care se simte foarte substanțial și ar proteja umbrele în timpul călătoriei. Designul de acoperire nu este preferatul meu, dar nu este atât de important pentru mine. Această paletă particulară nu mai este disponibilă – paleta obișnuită goală este neagră neagră cu o textura CROC. Umbrele de ochi sunt făcute în SUA. În Canada, Buxom este vândut exclusiv la Sephora.

Pro:
• Abilitatea de a schimba culorile (sau de a alege proprii culori în întregime dacă pornește de la zero)
• de mare valoare
• umbre de ochi de înaltă calitate (pigmentate, amestecable, purtând lungi)
• Construcția de palete robuste
• oglindă de dimensiuni complete

Contra:
• o ușoară inconsecvență între nuanțe și finisaje
• Unii cad cu câteva nuanțe

Stash wortiness: 8/10

Vă rugăm să vizitați, de asemenea, site-ul Ingrid pentru revizuirea acestui set, pe care a primit-o ca dar și a influențat parțial decizia mea de a cumpăra acest lucru! Ați încercat umbrele ochiului Buxom sau sistemul personalizabil? Ce culori ați alege?

Imparte asta:
Acțiune

Faceți clic pentru a trimite un e-mail unui prieten (se deschide în fereastră nouă)
Faceți clic pentru a partaja pe Pinterest (se deschide în fereastră nouă)

Faceți clic pentru a partaja pe Twitter (se deschide în fereastră nouă)
Faceți clic pentru a partaja pe Tumblr (se deschide în fereastră nouă)

Faceți clic pentru a partaja pe Reddit (se deschide în fereastră nouă)

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

Primul Machiaj Haul din 2016, Minds, doresc să știe! Deci, aici este: Secțiunea SEPHORA SECȚIUNEA! : P M-am dus la Sephora Weekend-ul trecut și am primit: Buxom arata tot ce vrei set (Reg $ 50 a cumparat pentru $ 37) i smulge pe jumătate Ingrid pentru aceasta. Am fost curios despre umbrele individuale de ochi Buxom …
7 ianuarie 2016in “frumusețe”

Palete de droguri la prețuri accesibile: Maybelline și Machiaj RevolutionTODAY Mă uit la paletele de umbre eficiente din punct de vedere al costurilor, pe care am încercat-o în ultimele câteva luni: • Maybelline Nudes Palette de ochi – C $ 17.99 • Paleta de răscumpărare a revoluției machiajului iconic 2 – C $ 14.99 Am primit ambele dintre acestea de la Rachael de uscătorie neajutorată …
27 martie 2017in “frumusețe”

MEGAPOST: Palete personalizate au avut acest post de preparare de luni de zile și în cele din urmă a dezamăgit-o în lumina recentei controverse cu Paleta Z. Dacă nu știi despre asta, citiți despre asta aici, aici și aici. Um da … arată gongul total. : O zalete este probabil cea mai cunoscută de orice …
13 martie 2017in “frumusețe”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post