Duminica cu tab-uri Pisica, machiajul si recursul blog mascot, voi. 696

rotar!

Ai auzit asta…? A fost apelul junglei, un apel că filele au răspuns destul de des.

PUBLICITATE

La trecătorile neputincioase, filele pot arăta la fel ca o casă veche obișnuită, dar înăuntrul avea inima unui leu. El sa înfruntat ca rege al junglei.

Au existat câteva apariții – unii pot să-i cheme pe skirmishes – unde avea o piesă de putere cu un leu sau două pe setate, dar din fericire din cauza abilităților mele remarcabile de negociere, am reușit să iau lucrurile în jos câteva crestături și nici lemn ghearele au fost pierdute.

Doar așa știi, lucrul cu pisicile mari de sălbăticie va face o femeie din tine! M-am schimbat pentru totdeauna, mai ales cu scufundarea pe care a avut-o cu un ghepard în timpul unei campanii Mac … încă mai am toate degetele, da!

Rosie.

Am încercat să inspiră pe Rosie să-și dezlănțuiesc pisica de junglă interioară, așa că astăzi am pus-o într-un guler de ghepard la modă, cu o floare complementară și niște frunze pentru că ea este o fată girly.

PUBLICITATE

Mă așteptam la gheare, niște râuri aici și acolo, poate că unii mârâie, dar, în schimb, dorește să contemple peisajul în jurul ei. Primăvara începe să arate în jurul acestor părți și îl cunoști pe Rosie; Are mai multe experimente științifice care merg în capul ei în orice moment dat.

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post