Ianuarie 2022 Lista de carte

Bună ziua, prietene! Sper că totul la capăt este bun și că săptămâna aceasta te-a tratat bine.

A doua zi, în sondajul de luni, Tisha a întrebat următoarea întrebare în comentarii:

PUBLICITATE

BTW, ce citești? Am murit pentru a-mi lua mâinile într-o carte bună, sună distractiv!

Am citit o mulțime de ficțiune teribilă luna trecută. Favoritul meu din grămadă a fost “Klara și Soarele”, de Kazuo Ishiguro. Este science fiction, dar nu de felul care implică străinii care distrug pământul sau super-eroii care economisesc universul de șerpi ucigași din spațiul cosmic.

Este o poveste liniștită a unui partener de robot și a adolescenței ei și contemplă ceea ce înseamnă să iubești și să fii uman. După ce am terminat ultima pagină, m-am gândit la poveste și inima mea s-ar simți atât greu, cât și speranță în același timp.

Suspin … Nu sunt pregătit pentru ridicarea mașinilor, omului.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Totuși, am iubit-o. Este una dintre cele mai bune cărți pe care le-am citit de ani de zile.

Am descoperit recent că Reese Witherspoon (YUP, actrița) are un club de carte, cum ar fi Clubul de carte al lui Oprah. Fiecare carte pe care a recomandat-o până acum, mi-a plăcut. În ianuarie am terminat …

“Dătătorul de stele”, de Jojo Moyes

Am început acest lucru înapoi, dar am încetat să citesc când a fost înfricoșător pentru personajele principale, bibliotecarii care călătoresc prin călăreți în îndepărtarea munților Kentucky în timpul depresiei. Nu am putut să o iau și am avut nevoie de o pauză. Sunt atât de încântat că am terminat această carte, totuși. Este vorba despre prietenie și reziliență, iar relațiile dintre femei sunt frumoase.

“Ultima poveste a lui Mina Lee,” de Nancy Jooooun Kim

Acest mister este despre o femeie coreeană care emigrează la Los Angeles în anii ’80 și fiica ei și se răsucește între trecut și în prezent, pe măsură ce povestea se desfășoară. Trebuia să mă forțez să pun cartea în jos înainte de culcare! Este una dintre acele cărți pe care le puteți citi cu ușurință capacul pentru a acoperi.

“Artistul Henna”, de Alka Joshi

O altă pagină Turner! Este situat în India din 1950 și este vorba despre o femeie care încearcă să o facă singură într-o lume în care nu există o mulțime de oportunități. Din nou, nu am putut să o pun jos.

Că Reese Witherspoon știe cum să aleagă niște cărți bune.

De asemenea, am citit câteva cărți non-fiction. “Gramatica fără durere”, de Rebecca Elliott, este scrisă pentru copii, dar este o reîmprospătare distractivă despre elementele de bază ale limbii engleze. De asemenea, m-am bucurat de “Cartea de bucate Filipino Easy”, prin Casper Reline, și nu pot să aștept să încerc câteva dintre rețetele ei.

PUBLICITATE

Ce ai citit în ultima vreme?

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post