Sâmbătă Surfing, 19 februarie 2022

Ziua Națională de Lash National! Mascara, precum și pisicile tee.
Bună, precum și Caturday încântătoare!

Oh, precum și Ziua Națională de Lash National! Da, sărbătorim acum genele. Lasurile mele sunt în prezent în căutarea unei noi rimeluri, apropo. Dacă sunteți încântat de dvs., vă rugăm să împărtășiți de când Laura Mercier Caviar tocmai nu o face pentru mine (curl Hold nu este exact același pentru orice motiv).

PUBLICITATE

În ultimul timp, am folosit un strat de mascara de volum pe ilia cu o rimel rezistentă la apă pe partea de sus, precum și în timp ce sarcina este bine, aș vrea să am o soluție unică și făcută, așa că lasă-mă Înțelegeți dacă ați descoperit orice schimbare de viață!

Vorbind despre genele, Connor a avut un mini-topire peste genele ei recent. Ei sunt mult cât mai mult ca Hub Hub, precum și ei sunt adesea prinși în ochii ei, ceea ce este extrem de neliniștit pentru ea. Când se întâmplă, fie că o ajută să folosească o cârpă sau să-și clătească ochii cu apă pentru a scoate loviturile blocate.

Oricum, a avut loc încă o dată a doua zi, precum și ea a început să vorbească despre tăierea loviturilor ei de când erau atât de deranjați … Am închis-o cu adevărat rapid. Cred că între “absolut nu”, precum și “o să-ți dai ochii”, ceva ar fi putut fi pierdut în traducere de când tocmai a început să bată. Am ținut-o în brațele mele, precum și o asigurată că nu va fi întotdeauna o problemă, precum și că o zi a unei persoane pe care ea ar fi recunoscătoare pentru astfel de gene fermecătoare. Apoi am clătit ochii, precum și am mers la serviciu ca de obicei.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Aruncarea la Li’l Infant Lashes!
Deci Da, Ziua Națională a Lash. Sper că nu aveți o topire!

Citirea acestei săptămâni

Influenții media sociali se clonează acum animalele de companie …

Debbie Harry pe ruj roșu: “Rujul roșu poate fi una dintre catastrofele cu murdărie, precum și sângerare, totuși, din nou, acestea pot fi atrăgătoare să se dezvolte. Nu am purtat întotdeauna buze roșii, precum și nuanțele de roșu diferite în funcție de ceea ce purtam, starea mea de spirit sau orice am avut la dispoziție. Întotdeauna îmi plac nuanțele care aveau nume care au sugerat ceva sălbatic, tentant sau urât “.

Stevie Nicks își trăiește în continuare visele.

Acneea este în mod normal privită într-un mod diferit în Coreea decât în ​​Statele Unite. În Coreea, specialiștii cutanați se concentrează pe hidratare, precum și pe suportul barierului de umezeală pentru a opri petele.

Câinele Köln este un lucru.

Una dintre femeile mele preferate “doamnelor” nu este în mod clar un minimalist.

Dacă vă plac lucrurile elegante …

Vreau sa fac asta!

“Nu-mi plac conceptele deschise. Oferiți-mi un spațiu în care pot închide o ușă. <----- aceeași. PUBLICITATE Have a terrific rest of your weekend. Anything interesting happening on your end? Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos, Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post