Cât de tânăr este prea tânăr pentru a ceara, fir sau scufundat?

cana albă deasupra: buza mea superioară dacă este lăsată la propriile dispozitive
A doua zi de pe un grup Facebook am aparținut, cineva a cerut recomandări pentru salonul de frumusețe ceară pentru fiica ei de vârstă școlară. Ea a spus că fiica ei era tachina și agresată la școală pentru că are părul corpului.

Din sunetul ei, am adunat că fiica ei era încă un copil, undeva între 10-12 ani.

PUBLICITATE

Brrr! ? Tocmai ma făcut atât de supărat. De ce ar trebui ca starea unei tinere de păr de păr să fie o problemă printre colegii ei? Cred că am uitat cât de mic și implică copiii pot fi.

Este ciudat să cred că fetele școlare elementare ar fi chiar preocupate de acest lucru, dar copilăria mea a fost cu mult timp în urmă. Poate îmi amintesc lumea așa cum vreau să fie mult mai mult decât așa cum a fost, dar mi se pare că îmi amintesc că sunt mult mai interesați să vizualizez desene animate și să citesc cărțile de înaltă vale de vale la acea vârstă decât am fost cu părul corpului .

Nu-mi amintesc să fiu preocupat de îndepărtarea părului corpului, până când am fost de cel puțin 13 ani … Atunci am început să mă răzgândesc picioarele, ceea ce sa întâmplat doar pentru că cineva din clasa mea a subliniat într-o zi când aveam pantaloni scurți (“Ai făcut-o uitați să radeți? “).

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Am fost mortificat.

Nu am început să-mi ceară părul de buze superior sau să-mi scot sprâncenele, până când colegiul … poate că ar fi trebuit să încep mai devreme, lol. Serios, totuși, dacă te uiți îndeaproape la pozele fetelor din anuarul de clasă de liceu, jumătate dintre noi aveau un strat fin de fuzz pe buza noastră superioară și mulți (dacă nu toți) fetele pe care le știam că au avut sprâncene naturale .

Este o lume diferită acum …

Înapoi la acel grup de Facebook – în reacția la motivul mamei, numeroasele oameni au dat recomandări, iar câteva mame au spus că odată ce au început să-și ia copiii la saloane de înfrumusețare pentru ceară, filetarea, scufundarea și obținerea fuzzului, copiii lor erau mult mai fericit și mult mai încrezător și cu siguranță pot vedea asta. Vorbind pentru mine, mă simt mult mai bine după ce situația părului meu este sortată.

Lumea este un loc diferit de vârsta de treizeci de ani în urmă. Sau este? Se pare că în unele moduri.

PUBLICITATE

Ce crezi? Există un astfel de lucru ca fiind prea tânăr pentru a ceara, fir sau a scos?

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post