5 lustruire de unghii pastel

În conformitate cu Pastele, precum și cu tema de primăvară, am crezut că am vazut 5 lustruire de unghii pastel de la stashul meu:

Thumb până la Pinky: Essie Pink-A-Boo, Revlon Caise Patiserie, Illamasqua Milf, Mary Kay Blue Lotus, esență un secret minunat.

L la R: Essie Pink-A-Boo, Revlon Caise de patiserie, Illamasqua Milf, Mary Kay Blue Lotus, esență un secret fermecător.
Essie roz-a-boo # 793, care este denumită “un roz roz cu strălucire strălucire” pe site-ul lui Essie. Aș fi adăugat suplimentar sofisticat pentru a afirma că este un roz slab de lapte cu strălucire albastră și strălucitoare.

Shimmer este greu de capturat, acesta este unghiul cel mai bun pentru ao arăta.
Revlon parfumat polonez în pisica de caise – dincolo de aspectul de noutate al mirosului (care este doar evident atunci când polonezul este uscat, dar poate fi mirosit chiar sub un strat de top) Această varietate de lustruire de unghii sunt decente de înaltă calitate (aceasta este pre- Versiunea parfumeriei). Caise de patiserie o umbra de piersic galbenă, care este destul de mare se aplică cu ușurință, precum și miroase ca caise.

Numele de culoare a lui Illamasqua MILF – Oh Illamamaqua de culoare sexuală oferă NARS o alergare pentru banii lor. Așteptați până când fac mult mai mult, veți vedea ce vreau să spun. Această umbră este menționată ca o “cremă strălucitoare”, care este cel mai probabil suprasolicitată un pic – nu este atât de luminos. Este o nuanță mare, curată de menta.

Mary Kay Blue Lotus este un albastru moale, cu o luciu minor alb opalescent de la colecția Zen în Bloom Spring 2013. Acest polonez este surprinzător de opac în haina 1, cu toate acestea, din cauza scurgerii minore, am nevoie de 2 straturi pentru a-l ridica.

Essența “Un secret fermecător” – un lavandă cu Fuchsia Shimmer
Culoarea esenței pentru a intra în “Un secret minunat” # 86 este un lavandă cu purpuriu, precum și Fuchsia Shimmer împușcat cu ea. Mă simt, cum ar fi că această umbră ar fi putut fi mutată cu runde de producție, deoarece o mulțime de imagini pe Internet, precum și evaluări nu menționează Fuchsia Shimmer, chiar dacă este destul de evident în sticlă (dar nu atât de mult când este aplicat).

ILLAMASQUA MILF, precum și Mary Kay Blue Lotus sunt de la grămada mea neînțelegerilor, în timp ce ceilalți pe care l-am folosit înainte. Toate sunt afișate cu 2 straturi, cu excepția lui Essie Pink-a-Boo, precum și de patiserie de caise, care au nevoie de 3 straturi.

Am ajuns folosind Essie roz-a-boo ca manichiura mea de weekend de Paști:

Shimmer strălucitor roz este evident pe degetul meu, în timp ce strălucirea albastră apare pe degetul meu la fotografia ideală. Acest polonez este numit aptilat “roz-a-boo” cu ea schimbând strălucirea subtilă!
Din aceste 5 nuanțe pastelate, aș purta roz, piersic, precum și lavandă pe degetele mele, în timp ce aș purta doar eco-friendly și albastru pe degetele de la picioare.

Orice poligeste pastelate pe care te bucuri de ideal acum?

Imparte asta:
Acțiune

Faceți clic pentru a trimite un e-mail la un prieten (se deschide în fereastră nouă)
Faceți clic pentru a partaja pe Pinterest (se deschide în fereastră nouă)

Faceți clic pentru a partaja pe Twitter (se deschide în fereastră nouă)
Faceți clic pentru a partaja pe Tumblr (se deschide în fereastră nouă)

Faceți clic pentru a partaja pe Reddit (se deschide în fereastră nouă)

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

Purgeyou masiv poate aminti că obiectivul principal al acestui blog a fost inițial de a minimiza stashul meu de apel. ^ ^ “Am avut un plan cu trei ponderi: a) să nu mai dețină mult mai mult (fără cumpărare / cumpărare scăzut) b) să folosești ceea ce am (gospții aka gresit stash) c) scapa de produse pe care nu mai sunt utilizare…
18 ianuarie 2018in “frumusețe”

Unghii poloneze Stashall dreapta, iată stocul care a început totul. Dacă nu ar fi fost pentru colecția mea de unghii de unghii, nu aș fi urmărit niciodată niciun fel de machiaj într-o foaie de calcul. La fel ca și indiferent de orice, aș spune că obținerea de lacuri de unghii este cea mai compulsivă pentru mine. Sunt …
2 martie 2015in “frumusețe”

Achizițiile colective de unghii pe care le-ați văzut în postarea de ieri, am atins toți câștigătorii, precum și Marshalls într-o rază de 10 km a casei mele luna trecută. Îmi verificăm, de asemenea, magazinul de ofertă multă iubită de salon de frumusețe, care oferă lustruire pentru ieftin – au avut încă Essie Get 4 Obțineți 2 oferte gratuite și …
5 februarie 2016in “frumusețe”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post