Estee Lauder Pure Color Sculpting Gloss M-a schimbat melodia mea despre luciu de buze

purtand Estee lauder pur sculpting luciu în floare nesăbuită. Spionul șarpelui tăiței mesmerizați de Shimmer …
Ca un copil al anilor ’90 / devreme ’00s, eu și luciu de buze au o istorie lungă. Unul dintre favoritele mele a fost Bonne Bell Bip Lites Lipul Lipul. Nu-mi amintesc că umbra exactă pe care am folosit-o să-mi cer mamei să mă aducă, dar îmi amintesc de sentimentul de pădure, pe buzele mele după ce am aplicat-o.

Mi-am pierdut interesul general în produsele de buze cândva în liceu, optând în schimb doar pentru o eyeliner și mascara de prea greu), și pentru că am început de fapt purtând machiaj mult mai frecvent cu câțiva ani în urmă, nu am atins luciu, mai ales pentru că , tot ceea ce îmi amintesc că este un sentiment groaznic de lipicios.

PUBLICITATE

Mă simt ca o mulțime s-au schimbat în formulele de luciu de buze de-a lungul anilor, mai ales când se referă la produsele finale mai mari. În ultimul timp, pentru că am încercat să izbucnesc din rutina obișnuită de machiaj, am experimentat din nou cu glosses, ca și acești două glosse remarcabile de la ESTEE Lauder Pure Color Envy sculpting Colecția Gloss – Bloom nesăbuit (o luciu strălucitor) și Cupru Ego (o luciu strălucitor) – pe care am fost în această săptămână.

EsteEe Lauder Pure Color Envy sculpting luciu (26 USD)
Acestea sunt cu adevărat uimite!

EsteEe Lauder Bloom nemaipomenit (sus) și eul cupru (partea de jos)

Egoul de cupru are o acoperire ușor de construită, în timp ce Bloom-ul nesăbuit are aceeași acoperire, dar nu este la fel de construibil.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Shimmer, totuși? Un strat suplimentar de înflorire nesăbuită într-adevăr “UPS” Factorul Sparkle.

O închidere a strălucirii în floare nesăbuită
În primul rând, am făcut rău să înflorească pentru o rotire și, în ciuda faptului că a fi puțin obosit de strălucirea, îmi place cel mai mult dintre cei doi. Particulele strălucitoare sunt destul de mici încât nu primiți nici un fel de senzație groasă odată ce începe să se usuce, iar nuanța rozului deschis este doar o culoare suficientă pentru a vă face buzele într-adevăr pop.

Cupru Ego, când este swatched, pare să aibă mult mai mult decât o nuanță decât pe buzele mele. Este o luciu cu adevărat satisfăcător, dar nu se usucă la fel de frumos ca înflorirea nesăbuită. Începe să se usuce mult mai repede, în timp ce înflorirea nesăbuită pare mult mai hidratantă în ansamblu. De asemenea, se îndepărtează mai repede, cedându-se la practica mea de cafea mult mai devreme decât Bloom-ul nesăbuit.

O închidere a ego-ului de cupru

PUBLICITATE

Inutil să spun că acești doi glosse mi-au schimbat cu adevărat mintea despre luciul de buze. Sunt disponibile acum în aceste și alte nuanțe la contoarele ESTEE Lauder pentru 26 de dolari.

Cu siguranță voi lucra la acestea în rutina mea de machiaj mult mai des. Sunt un pick-me-up bun venit și o modalitate bună de a da buzele mele o pauză de la uscarea mattes.

Ce gândesc oamenii despre luciu? Sunteți mult mai mult de un Gal Gloss sau un iubitor de ruj, sau îl amestecați?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post