Duminica cu file pisica, machiajul, precum si farmecul Blog Mascot, voi. 381

Dragă jurnal,

Ambalați trunchiurile de înot, Garda Rash, precum și cochilii dvs. Puka de când ne îndreptăm spre Hawaii! DA!!!

PUBLICITATE

Uneori mă refer la Hawaii ca “patria”, deoarece asistentul meu de sex masculin este de acolo, precum și de când mă duc acolo atât de mult. De asemenea, pot fi parte hawaiană!

Aceasta este în principal o călătorie de lucru – cum ar fi, trebuie să inspecteze o serie de locații de fotografiere de plajă pentru Calendarul meu de baie Kitty Kitty, precum și eu vreau să mă opresc, precum și să merg la modelele Kitty pe care le pregătesc Kauai. Sunt parte din filiala Hawaii a Agenției mele de modelare, pe care sunt extrem de fericită, precum și de echipa a făcut niște pași uriași în ultimii ani.

Dar mă duc la joc, așa că programul trebuie să-mi satisfacă cu câțiva dintre prietenii mei de surf, cum ar fi Kelly Slater (să nu reducă numele sau orice altceva) – știi, să faci niște surfing, precum și să agață , doar bucurându-se de insule.

Deci sunt cu adevărat încântat. Foarte primele lucruri, mâine trebuie să-mi aduc asistentul pentru a-mi împacheta toate necesitățile mele – Furul meu SPF, desigur, deoarece este atât de important; precum și toate uneltele mele de plajă; Ca și Oh! – Echipamentul meu snorkel.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Ultima dată când am mers la Hawaii, am luat snorkeling, precum și foarte distractiv. Îmi place practic la fel de mult ca navigarea.

PUBLICITATE

Și programul pe care îl voi aduce, jurnal, așa că îmi pot depune aventurile, precum și toate peștile pe care le văd în timp ce sunt snorkeling. Spre deosebire de credința proeminentă, sunt complet capabil de snorkeling fără să-i înghițit la fiecare pește în vedere. Fac asta mult mai mult pentru relaxare, deci nu este vorba de vânătoare.

Acest lucru este atât de interesant! Plec în mai puțin de o săptămână, precum și după mulțumitor de bunătate de când sunt atât de mult peste El Niño … vă văd în curând cu nisip între labele mele.

Aloha,
Tab-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post