Duminica cu file pisica, machiajul, precum si blogul de frumusete mascot, voi. 691

Modificarea climatică este reală, precum și tab-uri Industriile Feline, LLC face ceva despre asta.

Este o concepție tipică de concepție a lui Elon Musk a pionierat VTOL (decolare verticală, precum și aterizare) inovația de rachete cu Falcon 9, cu toate acestea a fost cu adevărat file care au venit cu ideea originală.

PUBLICITATE

Am dezvoltat prototipul chiar în fața biroului chiar aici, precum și la introducerea acestuia.

NASA a fost atât de impresionată că au acordat tab-uri cu un doctorat onorific de astrofizică.

Rosie.

Când Rosie a luat domnia ca noul CFO al companiei (șeful Feline Feline) acum doi ani, a adus o bogăție de know-how științifică, precum și de inginerie cu ea, deoarece a fost un om de știință realizat în sine.

Studiul ei de cercetare în modificarea climatică a regizat o descoperire surprinzătoare. Oamenii, precum și pisicile nu sunt singurii care sunt în pericol de la schimbările climatice. Turcanii sunt prea! – Ca și mai devreme sau mai târziu, care va avea nevoie să fie o problemă imensă pentru pisici.

Rosie a înțeles că a trebuit să facă ceva despre asta, așa că a dezvoltat inovația de rachete a Tabs pentru a stia o navă spațială capabilă să trimită un număr mare de curcani în spațiu. În acest fel, chiar dacă Pământul devine inospitalier, curcanii vor face acest lucru pe Marte, precum și, prin urmare, pisicile foame vor avea în continuare ceva de văzut înainte.

Planul este încă delicat, dar aici este GIST-ul: un grup de preluare a pisicilor condus de Rosie va trimite 500 de voluntari din Turcia la Marte. Când vor lucra împreună pentru a terraformă mediul marțian, precum și pentru a dezvolta o comunitate durabilă din Turcia.

Este o idee puternică!

PUBLICITATE

Sperăm că funcționează.

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post