Martie 2017 No-buy-low-cumpărare responsabilitate

martie a fost o altă lună fără cumpărare! Te aștepți la un post gol, nu? Nu:

Pot explica!

Să începem cu Mascara:

Am luat-o pe Lash Wet Wild Renegade Mascara (ușor influențată de Kily!), Pe care nu aveam idee că era disponibil aici în Canada. Se pare că Rexall și-a recăpătat sortimentul umed n sălbatic și acum poartă paleta de contur Megaglo și spray-ul de focalizare a fotografiilor, printre altele (da, suntem doar 2 ani târziu). Am primit acest lucru pentru 25% din care a fost o fură considerată că n sălbaticul umed este destul de ieftin pentru a începe, deci acest lucru se referă la aproximativ 4 $. Acesta este un înlocuitor pentru mascaras pe care l-am folosit! (Am folosit 3 mascaras de dimensiuni mari și 3 mostre considerând că ianuarie.)

A fost o promovare la Baie & Body Lucrări că, dacă cheltuiți 15 $, puteți obține un articol gratuit în valoare de 15 USD. Coworkerul meu a luat reumplerea uleiului de floarea-soarelui și cu elementul său gratuit, mi-a luat acest lucru:

• Tutti Dolci Sweet Liber Balm Balm
Nu este cel mai hidratat balsam (destul de similar în textura la balsamele EOS), dar miroase ca cupcakes de lamaie!

Am auzit despre versiunea de cocos a Mac Fix + de la Ingrid Ages în urmă. Am fost miffded că nu mi-am luat mâinile pe ea. Dar apoi, colecția de lucru a fost eliberată, cu fixare de dimensiuni de călătorie + în diferite mirosuri:

Ce vreau să fac?! Am primit versiunile de nucă de cocos și de trandafiri. Am folosit un card cadou spre ei.

Uită-te la caseta destul de holografică!
Probabil că mă întrebi de ce am fost chiar tentant soarta prin a fi la un magazin Mac? Am fost acolo pentru a ajuta un prieten să aleagă culori pentru o umplere a ochilor quad quad având în vedere că ea a trebuit să-și arunce machiajul datorită unei infecții oculare. Știu că am spus în lunile mele de cumpărare nu aș folosi cărți cadou … dar sunt slab, bine? Acestea sunt ediție limitată! Și au fost vândute până la sfârșitul lunii martie, așa că mi-ar fi ratat! (De asemenea, Mac 25% off Vanzare a fost SOOOO TEMPTING! A trebuit să stau de pe site-ul lor web în acel moment, dar am reușit să nu primesc nimic.)

În cele din urmă, un alt dintre prietenii mei a mers în Japonia și a întrebat dacă am vrut ceva așa că am cerut aceste 2 articole:

• Coperta de masca de masca de masca de masca de masca de masca de masca de masca de masca de silicon de hidratare din Daiso
• Visee Glossy bogat ochii quad în PK3 Burgundy Roșu
Am auzit că acoperișul masca de silicon Daiso (care a fost pe lista mea recentă de favorite) vine acum într-un stil de 2 piese, așa că am trebuit să încerc. Și amintiți-vă una dintre regretele mele din Japonia My Haul a fost că paleta Visee? acum am înțeles:

Uita-te la asta! Atât de girly și o astfel de atenție la detalii.
Pentru aceste 2 articole, banii nu au schimbat mâinile, având în vedere că am primit câteva lucruri pentru prietenul meu când m-am dus în Japonia anul trecut și ea este reciprocă. Este un cheat?

Deci, acesta este marșul meu “fără cumpăra” … Nu numără nimic spre marginea mea!

Și având în vedere că am început secțiunea de ispite în postul de responsabilitate din februarie, m-am gândit că voi continua să furnizez articole care mi-au ispitit luna trecută:

Sephora Triple Acțiune Cleansing Apa

Am văzut acest lucru în apelurile de apel Faded Rouge Favorite și mi-a amintit că am fost curios să încerc acest produs.
De ce nu am nevoie de acest ideal acum: am stocat pe 5 sticle de apă micelar Yves Rocher recent, așa că sunt setat pentru o vreme. Apropo, am făcut e-mailul Yves Rocher să întrebe dacă a fost într-adevăr întrerupt și au confirmat-o:

Regretăm să vă informăm că 87376 – Micellar Cleansing Water 3 Teac de detoxifiere a fost întreruptă. Cu toate acestea, deoarece acest element este încă în stoc la depozitul nostru, vă putem oferi acest produs până când stocul este epuizat.

Aveda Envirometal Essentials Compact

Aceasta nu este vina nimănui, ci a mea. După ce am postat despre paletele personalizabile, am prins vânt că Aveda folosește câteva palete metalice goale pentru a găzdui tăvile de reumplere (umbra ochilor, produsele de față). Acestea oferă mai multe dimensiuni, dar acest lucru este curat, deoarece poate deține, de asemenea, un produs de buze în partea “balamalei” a compactului!
De ce nu am nevoie de acest ideal acum: compactul gol este destul de scump la 30 de dolari. Nu am auzit prea multe despre performanța machiajului Aveda, așa că nu sunt sigur că aș vrea să mă angajez în sistemul lor. (Aveți vreunul dintre voi a încercat Machiaj Aveda? Vă rog să-mi spuneți în comentarii.) Cel puțin ar trebui să-mi iau rujul să se potrivească în slot – cred că aș putea folosi orice tigaie de reumplere în compartimentul principal dacă se potrivesc. De asemenea, eu uit la alte opțiuni personalizate de palete – chiar vreau să obțin machiajul geek unul.

Aoa Wonder Blender.

Nu aveam idee că aceste spongi au existat până când recursul asiatic a fost obsedat mi-a spus despre ei într-un comentariu în postul meu de gunoi din februarie. Trebuie să fie un bun dupe pentru Blender de apel pentru doar 1 USD USD. Ea ma prezentat, de asemenea, la magazinul online Miss A, care se îndreaptă drept “primul și doar un magazin de apel online de 1 dolar”. După o anumită cercetare, se pare că site-ul folosește niște produse respectabile, în special instrumentele lor, cum ar fi spongiile și perii.
De ce nu am nevoie de acest ideal acum: la fel de tentant ca un burete de $ 1 poate fi, tu aNd știu că nu voi primi doar un singur element în magazinul acela. Nu există nicio expediere gratuită în Canada – costă 5,95 USD pentru comenzi sub 40 de dolari, așa că trebuie să “iau banii metali”. Fără frică, voi plasa un buy în curând!

ILNP Lacul de unghii magician

Orice dependent de unghii poloneză merită sarea lor știe despre infamul “Unicorn Pee” Aka Clarins # 230. Se pare că există un pigment special care a fost folosit pentru acea poloneză care nu mai este fabricată. O mulțime de companii au încercat să-l ducă. Am auzit pentru prima dată despre versiunea ILNP de la Fii încântat și să obțină blogul polonez. Doar bucurați-vă de magicianul polonez în acțiune în acest videoclip [Drool]
De ce nu am nevoie de acest ideal: este o ediție limitată și vânzarea rapidă – sunt atât de împărțită pentru a obține – este disponibilă numai pe site-ul ILNP acum, dar aș fi trebuit să plătesc transport (transport gratuit dacă cheltuiesc 100 de dolari !) Știu că vreau mult mai mult pentru elementul de evaziv decât pentru culoarea însăși.

Îngrijirea obișnuită a pielii

Oriunde m-am întors, am auzit despre această marcă de îngrijire a pielii! Iată doar o prelevare a feed-ului meu de lectură în luna martie: Doamna Dows Beauty, H Wong, apel și sala de bal, Hoi Yin Li, pisici Flicks & Buze mată, uscător de uscare, Fivezero, etc etc. Toată lumea și bunicii lor sunt obținerea bug-ului obișnuit. Elementele mele de dorințe includ: Niacinamidă 10% + zinc 1%, suspensie de vitamina C 23% + HA Sfere 2%, soluție de acid salicilic 2% și AHA 30% + BHA 2% Soluție de peeling.
De ce nu am nevoie de acest ideal acum: Sunt pe piață pentru un ser de vitamina C, dar voi folosi mai întâi câteva dintre celelalte tratamente mele (și anume Cosrx Bhakhead Power Lichid și ESETE Lauder Avansat Repararea de noapte Complexul de recuperare sincronizat II). Există un magazin Deciem care se deschide în apropierea mea în câteva luni, așa că am de gând să aștept până când se deschide de acolo.

April este o lună cu buze redusă, bugetul meu este de 200 de dolari pentru vânzarea lui Sephora vib … dar nu am încă multe pe lista mea de dorințe încă. Ceva nu e in regula cu mine!

Aș dori să iau o clipă să-mi doresc sora mea o zi de naștere încântată astăzi! Sper că ai o zi fantabuloasă!

Imparte asta:
Acțiune

Faceți clic pentru a trimite un e-mail unui prieten (se deschide în fereastră nouă)
Faceți clic pentru a partaja pe Pinterest (se deschide în fereastră nouă)

Faceți clic pentru a partaja pe Twitter (se deschide în fereastră nouă)
Faceți clic pentru a partaja pe Tumblr (se deschide în fereastră nouă)

Faceți clic pentru a partaja pe Reddit (se deschide în fereastră nouă)

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

Noiembrie 2017 No-buy-low-cumpărare responsabilitate a fost un timp considerând că am făcut ultima dată o actualizare a responsabilității mele de cumpărături – ultima a fost un drum înapoi în august, de fapt! Asta a fost de a acoperi cheltuielile din iunie și iulie, așa că indică faptul că nu am vorbit despre cum au mers august-octombrie. Aceste 3 luni au fost no-cumpărătorii mei …
14 decembrie 2017in “frumusețe”

Collab: $ 20 Challenge-ul meu blogging prieten Mystyleinsideout (Formal cunoscut sub numele de filipinoinsideout) Tweeted dacă orice persoană a fost interesată să facă o provocare de machiaj de 20 de dolari, am sărit în oportunitate! După cum știți, februarie este prima din luna mea de cumpărare redusă pentru anul 2016. Limita mea bugetară este de 50 USD pentru lună. Am luat o decizie de a ieși afară …
23 februarie 2016in “frumusețe”

Septembrie 2016 Low-Buy-Buy Requireyi a luat o decizie de a nu face un stâlp de gunoi (eveies) post pentru luna septembrie, având în vedere că sunt atât de repede cu articole, dar vreau absolut să stoarcem în răspunderea mea pentru lună. Iată câteva dintre elementele care s-au adăugat la stash-ul meu: Pentru a reîmprospăta, pentru luna septembrie, eu …
7 octombrie 2016in “frumusețe”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post