China Glaze Choo-Choo Alegeți-vă

Am cumpărat acest lucru în luna ianuarie, ca parte a ordinului meu de la unghie, la începutul madnei mele de achiziție de unghii lungi.

Cum aș putea refuza un lac de unghii care poate sau nu să fie numit după o referință a lui Simpson?

Această umbră a făcut parte din China Glaze Fall 2014 toate la bordul colecției:

Culoarea este într-adevăr unică pentru colecția mea. Aș descrie-o ca o bază indigo cu o bronz metalică / o schimbare verde … nu este doar duochromă, este un triochrom!

Aici este în lumina zilei, arătând mai puternic baza indigo:

În iluminarea interioară, polonezul arată mai mult de bronz, dar schimbarea verde iese în funcție de modul în care lumina lovește-o:

Calitatea poloneză este de top-notch; Se aplică cu ușurință cu 2 straturi pentru o opacitate de culoare completă. Ca și în cele mai multe lustruire China Glaze, am experimentat ciopping timp de cel puțin 5 zile.

O ușoară dezamăgire că schimbarea triochromului-y nu este la fel de evidentă pe unghii ca în sticlă, dar este încă foarte captivantă pe unghii.

Acest polonez a fost lansat în 2014, dar încă disponibil de la comercianții cu amănuntul online. Aveți această poloneză? Care este culoarea ta preferată care schimbă polonezul?

Imparte asta:
Acțiune

Faceți clic pentru a trimite un e-mail unui prieten (se deschide în fereastră nouă)
7Click pentru a împărtăși pe Pinterest (se deschide în fereastră nouă) 7

Faceți clic pentru a partaja pe Twitter (se deschide în fereastră nouă)
Faceți clic pentru a partaja pe Tumblr (se deschide în fereastră nouă)

Faceți clic pentru a partaja pe Reddit (se deschide în fereastră nouă)

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

Comanda de ordonare a lui Nailpolishcanada a fost determinată în principal de un lac de unghii: China Glaze Choo-Choo alege, din toamna 2014 toate la bordul colecției. N-am navigat pe niște bloguri poloneze de unghii care se uită la colecții mai vechi de unghii și au venit peste el. Am vrut în principal pentru culoarea, dar … o parte din mine …
20 ianuarie 2016in “frumusețe”

China Glaze Hot Flash’m într-un pic de rut de unghii poloneză – puteți să credeți că săptămâna trecută am purtat doar orly deailtriție pe unghiile mele și a numit-o o zi? Fără unghii pentru o săptămână întreagă! : o acest polonez este cel pe care l-am purtat în timpul vacanței mele de croazieră ca …
19 octombrie 2016in “frumusețe”

China Glaze Let’s Jami Întotdeauna să profităm de o săptămână scurtă de lucru pentru a purta ceva mai puțin “îndrăzneț”, așa că săptămâna trecută am purtat geamul China Let’s Jam: Am ales acest lucru înapoi în mai – aceasta face parte din colecția Lite-Brides Am fost atât de încântat și am fost așa …
13 septembrie 2016in “frumusețe”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post