Nars Kabuki Ita perie și Aliexpress Dupe

În cele din urmă, postul pe care mulți dintre voi ați solicitat când am primit comanda Aliexpress înapoi în martie. Iată comparația dintre peria NARS Kabuki Ita și alternativa mai ieftină.

• Nars Kabuki ita perie – C $ 70 (Sephora) Notă: Am plătit în jurul C $ 60 pentru mine Aproximativ 5 ani în urmă – Șocant pentru a vedea cum prețul a sărit.
• “Profesioniști Brand Kabuki Ita nr 21 machiaj” – C $ 2.74 (ALIEXPRESS)

(Puteți spune care dintre ele este care din fotografia de mai sus?)

Răspunsul: Cel de sus este aliexpress unul, iar partea de jos este nars!

Lasă-mă să încep această comparație spunând că nu sunt un mare fan al perii Narele în general. Găsesc firele de capră pe care le folosesc pentru a fi cu adevărat zgârieturi – nu-mi iau cuvântul pentru asta, vă încurajez să testați o perie de naruri la tejghea și să nu-l atingeți cu mâinile, să o testați pe față – Este drept dur. De asemenea, găsesc perii lor să scape excesiv. Înțeleg că vor vărsa din cauza firelor naturale, dar periile par să continue să scape chiar și după ani de utilizare și mai multe spălări.

Da, aceasta este peria de Nars Real – puteți vedea cât de viri sunt părul?
Și aici este chestia, peria Nars Ita este făcută în China! Cum justifică încărcarea atât pentru o perie făcută cu forță de muncă scăzută și ceea ce consider a fi materiale inferioare? Știți cum se face această perie? L-am inspectat îndeaproape și este în esență o grămadă de păr de capră neagră, împreună cu ceea ce pare a fi bandă de duct la bază, apoi s-au așezat între un mâner din plastic, iar un cord de poliester este țesut pentru a fixa periile pe mâner. Cred că asta numesc o perie artizană în aceste zile.

Acum, pe peria Aliexpress. Vă rugăm să rețineți: Am cumpărat această perie știind plină de bine că nu a fost peria reală a narsurilor. Am primit-o pentru a vedea cum o perie de 2,74 dolari ar compara cu cea de-a 70 de dolari. Cei dintre voi care gândesc că pot obține o “afacere” pe adevăratul lucru de la AliExpress – toate sunt falsuri pe acest site!

Pe suprafața, peria Aliexpress arată identică cu peria NARS – mânerele arată atât de asemănătoare că atunci când am primit-o, am pus un păr elastic în jurul narsurilor, așa că nu aș confunda cele două. Acum că am folosit amândouă și le-am inspectat îndeaproape, pot spune imediat diferențele minute.

În primul rând, versiunea Aliexpress are un cod slab ștampilat pe spate:

În al doilea rând, firele de păr sunt mai scurte și tăiate foarte blunt pe Aliexpress unul comparativ cu NARS:

Înfășurarea părului este mai dentară și arată mai sigură pe NARS:

Perieul NARS are mai multe fire de păr (profil mai gros) și mai răspândiți periile în comparație cu peria Aliexpress:

Cu toate acestea, există multe asemănări – firele dintre cele două se simt exact la fel – în același timp părul negru de capră. Cordul folosit pentru a cusatura mânerul apare la fel. Și mânerele ambelor simt exact aceleași cu același logo NARS – și are finisajul de cauciuc care este tipic ambalajului NARS (care atrage amprentele ca nebunul!)

Nu mai am acces la narsia mea ita o perie, prefer foarte mult peria mea de fata Anna Sui (C $ 48) pentru contur – aceasta ofera o difuzie mult mai bine a culorii comparativ cu linii blunt ale narsului ita perie. Niciodată nu vreau să arăt că am 2 dungi pe obraji, conturul ar trebui să fie atât de subtil încât nu este detectabil atunci când vorbești pe cineva față în față. Presupun că este o poveste diferită dacă o faci pentru Instagram sau pentru fotografie – dar locuiesc în lumea reală și văd contururi slab amestecate pe o bază zilnică! #endrant.

Peria de față Anna Sui este mai largă, mai plină și părul mai distribuit mai uniform:

Și firele de păr sunt mult mai moi în comparație cu NARS sau AliExpress!

Aici sunt swatches de cea mai profundă umbră (colțul din dreapta jos) al paletei NYX Highlight & Contour PRO utilizând cele 3 perii menționate:

PS. Voi face o recenzie și swatches din paleta NYX în curând, îți promit!
Sper că difuzia culorii este evidentă în aceste swatches:

Peria de față Anna Sui a depus pulberea mult mai uniform și încet decât NARS, fie peria Aliexpress. NARS se difuzează culoarea, dar am găsit că a depus culoarea neuniformă. Aliexpress a fost cel mai îngust și a depus cel mai greu specyț. Dar, sincer, ești mai bine să cumperi peria de $ 2.74 knock-off decât să plătească 25x mai mult pentru lucrul real, deoarece nu pot în conștiința bună să recomande peria de nars. De fapt, du-te să-l ia pe Anna Sui în loc!

Încă mai te gândești să primești Nars Kabuki ita perie? Ai obține alternativa mai ieftină? Care este peria ta preferată pentru contur?

Imparte asta:
Acțiune

Faceți clic pentru a trimite un e-mail la un PAL (se deschide în fereastră nouă)
Faceți clic pentru a partaja pe Pinterest (se deschide în fereastră nouă)

Faceți clic pentru a partaja pe Twitter (se deschide în fereastră nouă)
Faceți clic pentru a partaja pe Tumblr (se deschide în fereastră nouă)

Faceți clic pentru a partaja pe Reddit (se deschide în fereastră nouă)

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

Am cumpărat câteva lucruri de pe Aliexpress … hAPPY AGRIC! Cred că va fi un prim primăvară din acest an! Din curiozitate, am plasat comenzi pentru unele accesorii de machiaj de pe Aliexpress: acest lucru ma costat doar $ 13.97 pentru toate cele 7 perii! : o (toate prețurile sunt în dolari canadieni) Am dorit să încerc real …
2 februarie 2016in “frumusete”

Alixpress perie Dupes: Mac Oval 6i a cumpărat o grămadă de perii de pe 30 ianuarie și am așteptat cu răbdare să fie livrate în ultimele câteva luni. În cele din urmă, pachetele au început să se scurgă la mijlocul lunii martie și am primit ultima mea parcelă săptămâna trecută. Iată tehnicile reale set metale îndrăznețe: și aici …
31 martie 2016in “frumusețe”

PP12: NYX Powder Blush în Taupe Pb11Happy Halloween! Sper că veți fi suficient de șters astăzi și, de asemenea, mâncați suficiente bomboane pentru un mare zahăr frumos. .
31 octombrie 2016in “frumusețe”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post