Creșterea lui Grays: Capitolul 3

Șase luni în
Săptămâna viitoare, o să fiu oficial șase luni în “Călătoria pentru a-mi crește Grays”, precum și să mă spun … A fost greu! A fost chiar mai dură decât creșterea sprâncenelor, ceea ce este un fel de contra-intuitiv, nu? Din moment ce nu fac nimic … părul face toată lucrarea. Doar trăiesc viața mea, oricât de dang, dacă nu a fost un test de voință, precum și un test al stării mele mentale.

Ah, omule!

PUBLICITATE

Călătoria pentru a-mi crește grays

Creșterea lui Grays: Capitolul 1

Creșterea lui Grays: Capitolul 2

Frivena Vineri Chit Chat: Creșterea părului gri, J. Lo makin ‘Vreau să merg la Pilates în fiecare zi, precum și amestecarea taberei de boot

Există o metodă grațioasă pentru a merge gri?

Totuși, am venit din nou: acest lucru aproape de a muri părul meu, pentru că, pentru a fi sincer, încă nu-l iubesc … Nu vreau să spun că eu “urăsc”, deoarece există absolut câteva elemente pe care le Cum ar fi, cum ar fi flexibilitatea de a nu simți ca și cum trebuie să mă duc să-mi fac rădăcinile la fiecare câteva săptămâni, și nu întotdeauna simt ca părul meu este într-o stare de tranziție. Îmi place să simt că părul meu este doar ceea ce este, știi? Aceasta este culoarea, aceasta este ceea ce se pare că acum, precum și nu trebuie să o păstrez. Nu trebuie să-mi petrec banii, timpul sau efortul, făcându-l în ceva ce nu este.

Asta a fost eliberat …

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Dar există și alte lucruri pe care încă mai … Chiar, cu adevărat, nu vreau să spun “ură”, deoarece este un cuvânt atât de puternic, precum și acesta este corpul meu. Nu vreau să nu-mi place nimic despre corpul meu. În plus, părul este doar înghețarea, nu? E doar lucrurile din afară. Îi spun lui Connor tot timpul: “Este în inima ta care contează. Ceea ce este în interiorul figurilor în valoare. ”

Înțeleg că aceste lucruri sunt adevărate.

Dar apoi mă văd în oglindă, precum și persoana care se uită la mine nu arată ca persoana cu care am crescut. Am plâns mult mai mult de câteva ori în ultimele săptămâni. Este greu să spun că, totuși este adevărat. Din moment ce eu nu iubesc exact cum mă uit cu sare, precum și părul de piper.

Connor, precum și am luat acest sine într-o căută ouă de Paști weekend-ul trecut, precum și eu sunt aproape plin de gri acum.

În acest moment, nu sunt sigur cât de mult voi continua să fac acest experiment. La început, mi-am spus că voi merge cel puțin șase luni … Pot încerca opt, sau pot intra într-un salon de frumusețe Rand-O această după-amiază, precum și ieșiți cu părul roz! Ar putea merge oricum.

Ce am descoperit până acum? Ei bine, câteva dintre cele mai bune recomandări pe care le-am obținut a fost de la un prieten care și-a atins grinile anul trecut, precum și ea a spus: “Eu mi-am depășit părul.”

Înțelegi ce? Acest lucru a fost cu adevărat util, având în vedere că părul meu a ajuns progresiv mai gros, așa cum am mers mult mai gri.

Cel mai mult ulei lucrez în ea (o fac când părul meu este umed, ideal după ce am ieșit din duș), cu atât mai bine sunt mai bine. Părul meu se simte mai puțin crocant, Grays sunt mai puțin nesimțiți, precum și se comportă în mod normal mult mai bine.

De asemenea, precum și eu nu înțeleg dacă acest lucru se gândește la Kosher, totuși mi-a fost ajutat, sooo … când îmi fac părul, precum și eu fac cel mai bun lucru pentru a îmblânzi căile, dacă există vreunul Tipul de fire de păr necinstiți care declin doar să se aplece la voința mea, eu freakin le-am scos afară, omule!

Înțeleg că vor crește oricum, totuși nu pot oferi piese de trei-inch care trag la unghiuri ciudate. Cu toate acestea, eu * doar le-am scos după ce a făcut un efort herculean pentru a le împiedica.

În acest moment, cred că roboii sunt plecați … din nou, nu înțeleg dacă acest lucru este cool, cu toate acestea am făcut-o, precum și că lucrează pentru mine.

Oh, cât nu pot să cred că nu am reușit să-mi amintesc să menționez acest lucru următor, deoarece este una dintre consecințele mai frumoase, cu toate acestea am satisfăcut câteva mamă extrem de mari, care mi-au spus că arăt tânăr pentru mine Vârsta, care întotdeauna se simte minunat să audă. Nu pot să o resping. Le spun că am avut Connor la 40 de ani, precum și eu sunt întotdeauna în avans despre asta. Am mulțumit câțiva mămimi în ultimele săptămâni care au spus că arăt că sunt la mijlocul anilor 30.

Am crezut că părul gri mă va face să arăt mai în vârstă decât 43 mereu de 44 de ani, cu toate acestea, poate că nu?

Nu știu … Poate că mă ating doar eu.

PUBLICITATE

Oricum, a fost călătoria mea până acum.

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

O lunăO lună

Cum sa întâmplat acest lucru?! Timpul într-adevăr zboară când ești lipsită de somn să te distrezi! PUBLICITATE Până acum, Connor Claire îi place … PUBLICITATE Ascultarea muzicii, deși nu sunt