Cât de frecvent purtați “machiajul Edgy”, cum ar fi capacele lucioase, buzele strălucitoare, linia grafică, sprâncenele vibrante etc.?

Unul dintre lucrurile pe care le loooove despre reviste este editorial, edgy machiaj – în principiu, toate lucrurile pe care aproape niciodată nu le vedeți în mijlocul țării vastă a pantalonilor Khaki, pantofi practici, precum și cu cabinete. La fel ca capacele lucioase (favoritul meu!), nuanțele de ochi feline, strălucind cu cray pe buze, acel tip de lucru.

Îmi place încă conceptul de machiaj ca artă, chiar dacă nu mai merg la fel de bine în fiecare zi în fiecare zi. Voi bloca încă un capac lucios chiar aici, precum și acolo, însă nu în viața mea de zi cu zi când mă duc la centrul de fitness sau magazin pentru a obține lucruri pentru a face o zi de naștere Lasagna. De cele mai multe ori, sunt Hella de bază.

PUBLICITATE

Voi face totuși ceva în fiecare moment când, într-o vreme, în special atunci când testez / joc cu noi produse, totuși cea mai mare parte a timpului din afara casei, mă vei descoperi în rimel, neutre, precum și nud buze.

Ceea ce îmi amintește … Ar trebui să fac cu adevărat mai mult efort să merg afară folosind machiaj nebun, lol!

Tu ce mai faci? Exact cât de frecvent purtați machiajul lui Edgy? precum și ce înseamnă Edgy pentru tine?

Fata, dacă afirmați “în fiecare zi”, sunteți eroul meu!

PUBLICITATE

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

P.S. Am ajuns la Hump !!! În timpul liber, încerc cu disperare să mă întind pe treburile mele Cinderella, precum și să iau casa pregătită înainte ca gospodăria mea să vină în acest weekend pentru ziua de naștere a lui Connor. Doresc să exista o cameră pentru, cum ar fi, orice – baia, bucătăria, gătitul, pereții. Nu ar fi grozav?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post