Mystyleinsideout Giveaway pradă!

Am o notificare că a fost o parcelă care mă așteaptă, precum și am înțeles că a fost premiul de la Giveaway-ul lui Mystyleinsideout!

M-am așteptat doar pe BH Cosmetics Carli Bybel de ochi, precum și o combinație de reflecție în conformitate cu postul de dăruire, cu toate acestea, ea a inclus extras! Și a scris un mesaj minunat în notecardul de fluture!

În primul rând, acesta este premiul primar:

BH Cosmetics Carli Bybel Eyeshadow, precum și paleta de mai suspendare

Wowser – este chiar mult mai remarcabil în viața reală! Nu am încercat nici un fel de produse Cosmetics BH înainte de a fi extatic pentru a încerca acest lucru!

Acestea au fost incluse ca extras:

Declarația de culoare Milanii # 33 a crescut amour
Acest lucru este luminos, precum și un pic în afara zonei mele de confort, cu toate acestea am găsit niște pietre cu trecere în afara culorilor mele tipice. Am auzit lucruri fantastice despre aceste rujuri, așa că sunt încântat să testez asta!

Umed n wild Big Brush Fayshadow
Oooh Am fost oogling peste imaginile lui Ig ale acestor noi perii WNW! Nu s-au oferit aici în Canada încă – precum și acum am propria mea extremă.

Mulțumesc, spuneți mulțumiri, spuneți mulțumiri! Dacă nu respectați Mystyleinsideout, vă lipsesc cu adevărat! Ea, de asemenea, tocmai a început recent un canal YouTube – du-te înscrie-te pentru ea!

Imparte asta:
Acțiune

Faceți clic pentru a trimite un e-mail la un prieten (se deschide în fereastră nouă)
Faceți clic pentru a partaja pe Pinterest (se deschide în fereastră nouă)

Faceți clic pentru a partaja pe Twitter (se deschide în fereastră nouă)
Faceți clic pentru a partaja pe Tumblr (se deschide în fereastră nouă)

Faceți clic pentru a partaja pe Reddit (se deschide în fereastră nouă)

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

Combinația Carli Bybel de Bh Cosmetici a primit BH Cosmetics Carli Bybel 14 color cu o combinație de ochi și o combinație de agresor cu un Giveway de la Mystyleinsideout: Am folosit acest lucru, precum și jucând în jurul valorii de diferite combinații timp de aproximativ o lună acum. Chiar aici sunt gândurile mele. Voi admite acest ideal de pe BAT: N-am auzit niciodată de …
15 august 2016in “frumusețe”

Stash problemele mult mai iubite Giveaway! Editare: Acest Giveway sa încheiat! Câștigătorii sunt dezvăluiți aici. 🙂 Având în vedere că a fost ieri blog-ul meu, am luat o decizie de a-mi menține prima dată! : D Aceste produse sunt câteva din lucrurile mele foarte iubite – ați fi văzut-mi să menționez aceste produse pe blog sau în comentarii pe tot parcursul anului. Iată …
11 ianuarie 2016in “frumusețe”

Collab: $ 20 Provocarea de machiaj Când prietenul meu blogging mystyleinsideout (formal înțeles ca filipinoinsideout) tweeted dacă orice persoană se gândea să facă o provocare de machiaj de 20 de dolari, am sărit în oportunitatea! După cum știți, februarie este în primul rând luna mea de cumpărare redusă pentru anul 2016. Limita mea de plan bugetar este de 50 USD pentru lună. Am luat o decizie de a ieși afară …
23 februarie 2016in “frumusețe”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post