Înapoi la Mac Pick, precum și alte lucruri

câteva săptămâni înapoi am cerut sugestii pe care rujul Mac pentru a face comerț, precum și un număr de dvs. chimed în recomandările dvs.

Sugestie: Este un CremeSheen!
E imens dezvăluie!

Pentru a reîmprospăta, acestea au fost cele 6 pe lista mea de dorințe:

Pe baza comentariilor, primele 3 au fost: linia curajoasă, plină de bucurie, precum și celebrarea.

Am ales … Linia de sărbătoare!

Mi-a luat cu adevărat prin surprindere, exact cât de mult mi-a plăcut această culoare pe mine! Se pare întuneric în tub, totuși se înregistrează ca o umbră slabă de boabe moale roșiatice pe mine. Pe lângă formula CremeSheen este divin! Brave a fost extrem de bun, totuși, este o nuanță atât de familiară – precum și pentru că tocmai am primit recent Charlotte Tilbury Ruj în cățea perfectă, exact cât de numeroase nuanțe MBB de am nevoie? Plumful a fost un pic de lansare de când a tras un fel de fuchsie pe mine, precum și cu formula de luciu, am putea vedea că poate avea o tendință de a sângera. Mi-am facut cu adevarat ca sa vad pe mine – este inca in lista de dorinte. Voi face o evaluare publică cu swatches când am posibilitatea de ao purta. Vă mulțumim încă o dată pentru toate sugestiile dvs.!

Dar, desigur, nu am părăsit magazinul Mac cu doar rujul meu “liber”, oh nu. M-am pregătit psihic pentru că aș fi fost cu adevărat atras de magazin când eram în magazin, așa că am compus câteva produse non-machiaj pe care aș vrea să le ia în timp ce eram acolo. Și așa, am ales:

• Palete pro (umbra ochilor x2, precum și un singur single) & Insert (Mac, Mac a scăzut costurile de la acestea până la 10 $, precum și câte 3 dolari? Înțeleg că am plătit cel puțin 20 de dolari pentru tigaia goală, precum și 10 dolari pentru Inserați înainte! Planificăm depotarea mult mai mult din umbrele mele de ochi, așa că am nevoie de ceva de acasă)

• Sponge de performanță Pro (am testat o mulțime de blender de charm de bureți de machiaj, așa că am dorit să includ Mac în mix)

De asemenea, am cerut 3 mostre de fundație pentru a testa – nu am avut un succes fantastic cu fundațiile Mac în trecut (singura fundație Mac pe care o proprietate este Face & Corp) și acestea sunt noi pentru mine:
• Cremă BB în mediu (sper că acest lucru nu mă sparge ca și compactul!)
• Matchmaster în 1.5
• umezeală minerală în NC20
(Vedeți ce înseamnă că numerotarea culorii Mac fiind în jurul locului?)

În timp ce SA a pregătit probele de fundație, m-am culcat în jurul afișajului de umbre de ochi PRO Longwear. SA a discutat cu mine că soiul Pro Longwear este întrerupt. Ce? Apoi, ea a declarat că sunt, de asemenea, întreruperea unor puști. Ce din nou?

Așadar, pentru a explica: Umbrele de ochi de îmbrăcăminte PRO au fost la început introduse în 2011 cu colecția StyleDriveen, precum și apoi culori noi adăugate în 2012 cu colecția de ore de birou. Formula este lovită, precum și domnișoara (unele pigmentări lipite) – Cu toate acestea le-am descoperit pentru a fi extrem de lungi (verificați testul de uzură Temptalia a făcut). Celălalt lucru fantastic despre aceste umbre de ochi este exact cât de mult produs primiți – pentru câțiva dolari mai mult ($ 17 vs $ 12), Pan este mult mai mult decât dublul dimensiunii unei tigaie de rutină (3.4g pentru PRO Longwear VS 1.5g pentru regulat). Desigur, am deținut deja nuanțele neutre, așa că am fost stabilit – totuși exact cât de nefericită este întreruptă această formulă. De asemenea, PRO Longwear a adus, de asemenea, unul dintre numeroasele umbre spectaculoase de umbre de ochi Lansat vreodată, infamul “neîntrerupt” – o nuanță frecvent denumită diareea infantică:

De la stashul meu
Descrierea oficială a culorii Mac este “Camel Dark Camel”. Această umbra a stimulat atât de numeroase tutoriale la câțiva ani înapoi – inspectați acest aspect superb pe care Sam de Pixiwoo a produs cu această umbra de ochi – am încercat o versiune tonată a acestui aspect înainte, la fel de bine, precum și este superb!

Sursa: YouTube.
Umbra este distinctă, precum și o largă minunată – oamenii chiar o folosesc pentru a-și conturiza obrajii. Am văzut această umbră de ochi fiind oferită pe eBay pentru 50 de dolari (“HTH! RARE !!!”), precum și pariază acum că este întrerupt, va fi chiar mult mai căutat.

Și, pentru a adăuga mult mai multă nebunie la ceea ce mi-a spus SA, ea mă informează că cubic, buff, precum și brânzele delicioase au fost întrerupte! Um, cubic era al doilea blush meu vreodată Mac, care este nuci! Toate aceste culori sunt cu adevărat proeminente – înțeleg că sunt mari oferte de femei cu jupuire. Eu dețin toate cele 3 dintre aceste nuanțe – îmi plac cu adevărat toate cu bufful fiind preferatul meu. Dar de ce îți spun că toate astea sunt pentru că am primit câteva dintre produsele care sunt întrerupte, nu pentru mine, totuși pentru o viitoare Giveaway! Nu te bucura încă încântați. Nu voi face Giveaway până nu mi-am făcut niciunul – Hei, dacă pot aștepta și tu poți aștepta. (De program trebuie să respectați cu mine să descoperim când va fi Giveaway!)

(Nu dezvăluie ceea ce am primit pentru Giveaway!)
Deci 100 $ + mai târziu … am primit “liber” înapoi la Mac Rujstick!

Imparte asta:
Acțiune

Click pentru a trimite un e-maileste la un amic (se deschide în fereastră nouă)
Faceți clic pentru a partaja pe Pinterest (se deschide în fereastră nouă)

Faceți clic pentru a partaja pe Twitter (se deschide în fereastră nouă)
Faceți clic pentru a partaja pe Tumblr (se deschide în fereastră nouă)

Faceți clic pentru a partaja pe Reddit (se deschide în fereastră nouă)

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

Mac, în cele din urmă, lipit total liber (și Mac Haul) am crezut că voi publica acest lucru ASAP deoarece acest ruj este o versiune relativ nouă, precum și un produs special pe Internet – unii oameni pot fi curioși despre exact cum arată acest lucru în “real “Fotografii. Aici este rujul în cele din urmă gratuit: am cumpărat în ziua în care a introdus (7 aprilie – …
21 aprilie 2016in “frumusețe”

Înapoi la Mac Sugestionsi au colectat 6 produse Mac pentru a reveni la Mac! Nu sunt toate gosptele – cele mai multe dintre ele sunt produse expirate sau produse care tocmai nu au lucrat pentru mine. Pentru cei dintre voi nu este posibil să nu fiți familiarizați cu programul, acesta este ceea ce site-ul Mac-ului: Deoarece împărtășim angajamentul dvs. pentru a …
20 august 2015in “frumusețe”

Înapoi la Mac: Ediția dublă de dificultate La câteva săptămâni Înapoi Am solicitat recomandările dvs. înapoi la Mac, precum și am mers în sfârșit în weekend-ul trecut. Nu am mers singur, am înscris asistența lui Feline de Mylipaddiction.com, care i-am numit oficial specialistul personal de buze (AKA PLC). Pentru că aveam 12 goluri, am crezut inițial …
10 august 2016in “frumusețe”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post