Duminica cu file pisica, machiajul, precum si blogul de frumusete mascot, voi. 693

Divas au o reputație pentru a fi greu de lucrat. Știi, în experiența mea, divasul pe care l-am traversat că au fost într-adevăr destul de cool. Jucătorii echipei chiar.

Tab-urile, de exemplu, le-a plăcut să hrănească mașina de bârfe cu povestiri despre el fiind notoriu greu de lucrat. Cred că atunci când a fost chiar numit Naomi Campbell din lumea modelării feline, care la încântat. Cu toate acestea, dacă ați cerut oricăror tipuri de modele de vârf de Kitty el a lucrat sau cu orice tip de parteneri de afaceri, ei v-ar spune că a fost de 100% de susținere, oferind și cel mai ușor de lucru – cu Feline pe care le-ați întâlni vreodată.

PUBLICITATE

Bine, uneori a fost nepoliticos pentru mine, precum și mi-am cerut să fac lucruri ridicole, nu știu, planifică o sărbătoare pentru 100 de persoane la o vilă toscană cu doar 24 de ore pentru a face acest lucru, totuși Pentru cele mai multe componente, a fost un mare angajator pentru a lucra. Întotdeauna mi-a avut spatele, așa cum mi-a motivat mereu să-mi respecte visele.

“Păstrați scrisul”, a spus el, “și când în cele din urmă stiloul ăla blockbuster, nu reușiți să vă amintiți cine te-a motivat”.

Rosie.

PUBLICITATE

Rosie-Pose are o încântare de a se retrage în singurătate ori de câte ori este profundă în gândirea științifică, precum și deși nu este la fel de activă din punct de vedere social ca filele, ea încă se întâlnește cu toate pisicile pe care le conduce în (cu excepția lui Harris). Ea, de asemenea, îi lasă pe suprafața laterală maternă când vede pisicile adorabile mici umplute, cum ar fi, ea a luat Stripy chiar aici sub aripa ei. Este unul dintre înfârșile lui Connor, precum și Rosie are planuri uriașe pentru ca el să fie următorul Mastermind științifică felină. Ea a hotărât că are o aptitudine pentru robotică, precum și el la dus ca unul dintre stagiarii ei.

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Metalică Mauve în mașină! Mac Viva Glam Rihanna II Rujul, precum și Lipglass cu senzorii oculari ai robotului Karen (Beep!)Metalică Mauve în mașină! Mac Viva Glam Rihanna II Rujul, precum și Lipglass cu senzorii oculari ai robotului Karen (Beep!)

Folosind noua ruj Mac Viva Glam Rihanna II Aici! Boop! Identitate: Robot Karen. Aici! Promovarea programului. Executați comanda blogului de farmec. Aici! Comandanți temporar MBB pentru după-amiaza. Boop! Toate programele