Cum vă ocupați de bugetul dvs. de farmec?

Lipsește acest Thug Astăzi astăzi!
În ultimul timp, am ascultat podcast-uri despre alfabetizarea financiară și, prin urmare, m-am gândit la modul în care oamenii se ocupă de bugetele de farmec.

Am citit într-un scurt articol recent, care spune, în medie, femeile cheltuiesc 313 dolari pe lună și bărbații cheltuiesc 244 dolari pe produse de farmec. Nu sunt cu adevărat uimit de acele sume, totuși, văzând cum este ușor să mergeți acolo dacă faceți cumpărături în locuri precum Sephora.

PUBLICITATE

Oricum, încerc să fiu mult mai intenționat cu produsele farmecului pe care le cumpăr, și așa că am câștigat obiceiurile mele de cheltuieli. Am descoperit că am tendința de a face una din cele trei lucruri:

1. Restock, apoi ridicați extras

Când am ieșit din ceva, voi intra în Sephora sau țintă pentru o repoptiere și, în timp ce sunt acolo, voi ridica de obicei câteva lucruri suplimentare care nu au fost inițial pe lista mea, pentru că Yolo.

2. cumpărături de tensiune

Dacă am avut o zi dificilă, voi cumpăra produse de farmec care de obicei nu sunt pe lista mea de dorințe pentru o anumită satisfacție instantanee.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

3. Vanzare de cumparaturi

OH DOAMNE. Acesta este călcâiul meu Ahile. Dacă pot obține o grămadă de produse aflate în vânzare, nu am nici o problemă care să se rătăcească, chiar dacă este vorba de lucruri pe care nu le au nevoie tehnic.

Mă gândesc să creez un buget de farmec setat pe lună, dar știi … există ceva despre acele achiziții de farmec impromptu când am nevoie de o ridicare. Suspin.

Sunt curios să știu cum vă ocupați de bugetul dvs. de farmec.

PUBLICITATE

Cum ar trebui să alegeți să cumpărați machiaj numai atunci când veți ieși din ceva? Sau aveți un buget lunar stabilit pentru produsele de farmec și veți ridica ceea ce vă simțiți în acest moment? Sau ești tipul de persoană care achiziționează produse pe un capriciu? Dați-mi voie să știu în comentarii.

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post