Nails of the Day: Essie Blossom Dandy (și noua mea mantra preferată)

săptămâna trecută la cabinetul medicului (tocmai am plecat pentru o verificare), medicul meu a declarat ceva care a rămas cu mine. El a declarat că cel mai bun lucru pe care îl pot face pentru sănătatea mea generală și wellness pentru următorii 60 de ani (Bună ziua, gândirea dorită!) Este de a continua exercitarea.

Îmi place să lucrez … de cele mai multe ori, precum și îmi place mult mai mult când folosesc poloneză de unghii adorabili care se potrivește cu echipamentul meu.

PUBLICITATE

Jur, pot alerga mai repede când folosesc poloneză de unghii adorabili.

Acest rezervor de stocare pe care îl folosesc este unul dintre piesele mele preferate de antrenament. Am primit-o la vânzare pentru $ 10 (în mod regulat $ 15) la Old Navy! Este atât de moale, cât și se simte grozav, precum și îmi place mesajul.

Nu pot să-l descopăr pe idealul de pe Internet acum … dar de multe ori când se întâmplă că au încă lucruri în magazine. Cred că se numește rezervorul de go-uscat al femeilor, precum și am descoperit-o în secțiune cu toate hainele de antrenament.

Folosesc-o cu Atractiv Essie Blossom Dandy de la colecția de la Flowerista, un albastru pastel cu un finisaj cremos.

PUBLICITATE

Aveam nevoie de trei haine pentru a ajunge la o opacitate completă.

Da, trei. Încă am văzut niște dungi după două …

Dacă sunteți interesat, este de 8.50 dolari, precum și oferit acum pe Internet, precum și oriunde lustrurile Essie sunt vândute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post