Paletele mele de umbră pre-făcute de ochi pre-făcute

Poate că sunt la fel de bine cu termenul “palete”, deoarece majoritatea favoritelor mele sunt doar quad-uri – cu toate acestea vreau să spun că toamna sub umbrela paletelor? Pentru mine, o combinație este ceva mult mai mult decât un duo – deci trio-uri, quad-uri, precum și quints toate se califică. Ceea ce încerc să spun este că nu-mi plac paletele pre-făcute de scară mare. Înțeleg că într-o paletă, voi ajunge mereu cu cel puțin un DUD, precum și mai multe nuanțe mai mult într-o paletă, cu atât mai mari sunt șansele că voi ajunge cu multe duds (deci nu, nu dețineți orice tip de palete goale de degradare metropolitană!)

Cerințele mele pentru o combinație excelentă este una care îmi place cel mai mult, dacă nu toate, a nuanțelor, precum și una pe care le pot produce un ochi aproape total. Sunt fantastice pentru călătorii, precum și pentru acele zile când vreau doar un magazin de oprire pentru ochiul meu. Iată paletele mele foarte iubite de umbră pre-făcute.

Mac Baved My Sufletul meu: Eye Shadow X4 (Romantico, Bare sufletul meu, prietenos, când în Rio) – $ 52
Îmi pare rău că am început cu o combinație de ediție restrânsă, totuși este atât de mare încât trebuia să o includ. În mod normal, nu aleg paletele Mac Pre-Made – dețin doar 3 dintre ele – uneori de înaltă calitate nu sunt întotdeauna la fel de mari ca și single-urile lor. În plus, Mac vinde tip de umbre de ochi, precum și palete goale, este un nu-brainer pentru a-mi dezvolta propria mea. Dar acest lucru a fost introdus în colecția de temperatură în creștere în timpul lunii 2013, precum și a fost suficient de special pentru mine să acorde atenție. Are toate nuanțele strălucitoare, dar ele sunt fiecare de înaltă calitate de înaltă calitate, precum și numai această combinație ar fi aproape un aspect de ochi. Aș putea avea nevoie de o umbra de schimbare mată pentru amestecarea, totuși, nu este o afacere uriașă.

Nuanțele mele foarte iubite în această combinație sunt romantico, precum și prietenoase. Eco-prietenos în momentul în care în Rio nu se aplică de fapt tot ceea ce este ecologic – este un duochrom cu o bază maro închisă puternică.

Combinația neutră a ILLAMAMAQUA (stealth, vintage, lup, obsidian) – $ 45 (a fost cumpărat la Bay, dar marca nu mai este oferită în America de Nord – numai pe internet)
Crede-mă să cumpăr, de fapt, cea mai tâmpenie combinația pe care Illamasqua a eliberat vreodată. Dar este un mare fundamental – 3 nuanțe mat (alb, maro, precum și un negru = The The Trifectoria), precum și o umbra senzațională de aur de aur de aur face acest lucru o minune combinată.

Eu frecvent purtau doar vintage pe cont propriu în jurul capacului, precum și apoi folosesc stealth ca un punct de vedere al osului de frunte, precum și telefonul o numesc o zi. Eu țin cont de artiștii de machiaj de la Counterul Illamasqua ar fi răsturnat despre obsidian ca fiind cel mai bun negru, totuși îl descopăr oarecum gri, precum și mai degrabă o formulă uscată. Wolf face o căptușeală fantastică pentru un aspect de smudgy.

Lancome Color Stil strălucind all-in-One Five Shadow & Liner Palette Taupe Trend 001 – $ 57 (magazine universale)
Acesta a fost un dar de la un amic, precum și a fost iubire imediată! Nuanțele sunt extrem de supurabile, precum și ca o paletă independentă, aceasta are totul (Ne pare rău că nu există nume de umbră privată în această combinație, cu toate acestea există linii directoare de plasare): 1 bază de bază (folosesc acest lucru ca și capota mea . Cum ar fi aceasta pentru colțul interior), 5 liner (sau pentru creare).

Calitatea înaltă a acestor umbre de ochi este extrem de articulară – singurul dezavantaj este că strălii tind să aibă o cădere. Îmi doresc ca aceștia să facă umbra cu înălțime mai mare, precum și mai puțin de “evidențierea”, care este un pic mai mare.

Estee Lauder Pure Culoare 5 combinație de ochi color 08 Dune de bronz $ 50 (cred că El a întrerupt aceste palete! Noul “sculptură” 5 tigăi sunt cel mai probabil în valoare de o privire, cele mai apropiate culori sunt “rebel metal”, precum și “dezavantaj nud” )
Încălzirea acestei combinații mi-a oprit la început, cu toate acestea am descoperit pentru a face să funcționeze prin pulverizarea ușoară a umbra maronară mată pe capacul meu, precum și apoi amestecând umbra caldă de cupru pe partea superioară, concentrându-l în colțul interior.

Mattes din această combinație sunt fantastice. Formula acestor umbre este un pic mai mult pe partea uscată, totuși timpul de uzură al acestor umbre este cea mai lungă din toate paletele prezentate în acest post. Aduc această combinație la călătorii de lucru când înțeleg că voi avea zile lungi. Singurul lucru iritant despre această combinație este exact cât de greu este să deschideți!

Elizabeth Arden Color Intrigue Eyeshadow Quad Mioud Browns – $ 15 (câștigători – Nu sunt sigur dacă acestea sunt încă oferite la contoare, totuși sunt pe site-ul EA)
Cel mai bun $ 15 petrecut. Această combinație este pigmentată, precum și versatilă. Și dimensiunea compactă este, bine, extrem de compactă. Top 2 nuanțe sunt satinii fără nici un felde strălucire vizibilă, precum și cele două nuanțe de jos au o strălucire extrem de fină.

Umbra de ochi de înaltă calitate este absolut uimitoare – extrem de amestecată, precum și o purtare lungă. Voi face o declarație puternică: Cred că aceasta este cea mai bună alegere a paletelor prezentate în acest post. Am fost atât de încântat de această descoperire la câștigătorii pe care am trecut-o în jurul orașului într-adevăr sperând că alte locuri ar face stocuri mai multe culori – determinarea mea plătită: Îmi marchează și camioanele neutre și plumele de catifea. Toate sunt mari, totuși, Browns Ined este mult mai iubit pentru un aspect de combinație unică.

Acestea sunt paletele mele foarte iubite de umbre de ochi – lasă-mă să înțeleg ce sunt ale tale!

Imparte asta:
Acțiune

Faceți clic pentru a trimite un e-mail la un prieten (se deschide în fereastră nouă)
Faceți clic pentru a partaja pe Pinterest (se deschide în fereastră nouă)

Faceți clic pentru a partaja pe Twitter (se deschide în fereastră nouă)
Faceți clic pentru a partaja pe Tumblr (se deschide în fereastră nouă)

Faceți clic pentru a partaja pe Reddit (se deschide în fereastră nouă)

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

MEGAPOST: Sisteme de combinare personalizate au avut acest lucru publica de bere de luni de zile, precum și l-au oprit în cele din urmă din cauza litigiului recent cu Paleta Z. Dacă nu înțelegeți despre asta, verificați-vă aici, aici, precum și aici. Um da … spectacolul general gong. : o combinația este cel mai probabil cea mai cunoscută de orice tip de …
13 martie 2017in “frumusețe”

PP12: umbrele ochiului Mac în tot ce strălucește, Patina, Satin Taupe, Rompyay, este în cele din urmă o concentrare pe quad-ul Mac Eye Shadow! : D Nu sunt menit să aleg un mare iubit din produsele mele de locuri de muncă (pentru că celelalte produse s-ar fi gelos), dar voi recunoaște că îmi place aceste umbre de ochi doar un teeny mic mai mult. Shhhh. 😉 …
21 noiembrie 2016in “frumusețe”

Bareminerals garderoba regal palettefinally! După ce am avut acest lucru mult mai mult de un an, am ajuns la încercarea ei, precum și acum examinându-l. : P Deși această combinație specifică nu mai este disponibilă, sper că evaluarea mea a produselor va ajuta să obțineți un sentiment de produse prestate în general în general. Sunt foarte familiarizat cu …
21 februarie 2017in “frumusețe”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post