Sur La mese ascunse pietre ascunse pentru doamnelor de pisică (împreună cu alte lucruri drăguțe)

Bine ați venit la Masa Sur La, doamnelor CAT. ????
Am intrat în Sur La masa trecutului weekend, căutând șinele de aluat, care sunt acești doohickeys care ușurează să-ți elibereze aluatul cookie la o anumită grosime, dar în timp ce eram acolo, mi-am dat seama două lucruri …

Nu am nici o idee cum să pronunță sur la masă … este Sir-La-Tay-Bull sau sur-la-tab-ly ?? Am pronunțat-o cu “fila-lay” de ani de zile, dar s-ar putea să o fac mai creier și mult mai complicat decât este într-adevăr.

Sunt chestii de bucătărie acolo pentru doamnelor de pisică! ?? cine stia?

Dacă n-aș avea o mulțime de spatule în bucătăria mea, aș lua complet acea spatulă în partea de sus … Vă rugăm să rețineți expresia crabby pe fața tabby gri.

PUBLICITATE

Într-adevăr Crabby Tabby.
Oh, și ochiul lateral pe această cană de masă de cafea. Hehe! Îmi amintește de modul în care filele au plăcut continuu să-mi amintească de incompetența mea umană. Jur, pisicile sunt cele mai bune de a arunca umbra de la o milă distanță.

Pisicile de pe această cană albastră Tiffany arată mult mai prietenos și mai puțin probabil să-ți iau ochii, iar pisica neagră arată atât de uimită și încântată, ca și cum tocmai a primit niște nombă neașteptați de la un străin care transportă pisica în poșetă (știți cine Ești, și tu ești poporul meu).

Există, de asemenea, o mulțime de lucruri interesante care nu sunt legate de pisici acolo, desigur, ca acest set de perie de decorare a tortului, unde perii poartă o asemănare puternică cu periile de ochi conice. Pun pariu că sunt utile pentru amestecarea și difuzarea marginilor și a liniilor … și ar putea chiar să lucreze pentru a vă amesteca culoarea crescută într-un vârf!

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Vreau doar să moară când am văzut aceste șorțuri de potrivire iubitoare “mami și mine”. Îmi place imprimarea, forma și culorile pline de primăvară, dar cu siguranță pot folosi câteva buzunare.

Vorbind despre amprentele frumoase, Lămoni Galore! ??? Vreau toate lucrurile cu o imprimare de lamaie. Elegant, dar casual. VREI!

Ultimul, dar nu în ultimul rând, în prezent caut o placă de patiserie suplimentară și încercând să decidem între un lemn sau o marmură. Sur La tabelul este marmură și se așteaptă să fie bun … doar un FYI, în cazul în care aveți un prieten sau un membru al familiei care iubește cookie-ul de coacere / pâinea / patiseria și căutați un cadou special.

PUBLICITATE

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

P.S. Sper că ai avut un weekend bun. Ce faceți azi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post