Produsul Spotlight: Ilia Balmy Tint Balsam de buze în Runaway

Serios, una dintre cele mai bune “aruncă-l, precum și Go” Culori de buze!
Dacă aveți vreun fel de planuri pentru a începe să cumpărați vacanța dvs. devreme, prietena, voi susține că 100%! Sunt în prezent pe o lovitură de unde fac lucrurile HELLA devreme, la fel ca în Waaaay înainte de a fi datorate, precum și eu plat-out ca (mai mult în acest sens în câteva).

Revenind la cumpărăturile de vacanță … Pot să vă sugerez să începeți cu acest număr fermecător de biți de la Ilia pentru prietenii dvs., precum și iubitorii de machiaj colegi? Îmi place atât de mult încât l-am oferit ca o zi de naștere prezentă de două ori, precum și am vrut să o pun într-o stocare de Crăciun sau două.

PUBLICITATE

Balmy Tint Hydrating Balsam de buze în runaway ($ 28) este o nudă roșie neutră, cu o suprafață cremoasă, precum și strălucire subtilă. Este mult mai pigmentat decât o mulțime de balsamuri de buze, cu toate acestea mai puțin intense decât un ruj normal, precum și înțelegeți ce? Este absolut magnific și atât de simplu de purtat. Am folosit-o destul de mult pe toate întâlnirile mele de lucru în ultimele zile … au existat patru? Sau a fost cinci? Serios, am pierdut numărul. Nu am reușit să-mi amintesc că lucrul cu alți oameni indică o întreagă întâlnire Lotta. Din fericire, acest balsam de buze arată fantastic pe Cam, precum și în viața reală, precum și am folosit-o o tonă!

Este ușor, dar hidratantă, așa că buzele mele se simt minunate când îl folosesc, precum și eu și cum ar fi aroma de vanilie ușoară, precum și mirosul. Întreaga vibrație este extrem de confortabilă, cum ar fi pantalonii puternici, cu excepția … buzelor tale.

Și culoarea? Acum, acest lucru poate zgomotul gros, cu toate acestea, din anumite motive, îmi place cu adevărat culorile de buze care sunt exact aceeași culoare ca gingiile mele! Ciudat, știu, cu toate acestea “rozul gumic” iluminează fața mea. Este extrem de buzele mele – dar-mai bine, precum și bănuiesc că această nuanță specifică va funcționa într-o mare varietate de tonuri de piele.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Sunt încă un NC42 în Mac, apropo.
Fitingly, se numește un balsam de buze, pe care cred că îl face zgomot puțin mai puțin intimidant, precum și mult mai apropiat decât un ruj complet. Sigur, este mai puțin intens decât ceva plin de acoperire ca Stilla Beso, cu toate acestea, când tot ce vreau este o atingere rapidă, o să-l țin pe RunAway peste orice tip de zi a săptămânii, deoarece are nevoie de mai puțină precizie.

Am cumpărat Runaway la Sephora de când am dorit alegerea de ao returna, oricât de data viitoare cred că voi merge la site-ul Web ILIA în schimb. Am auzit că au o vânzare de vineri negre anul trecut, cu 20% din tot. Dacă o fac din nou, voi fi acolo.

Ok, așa că, înapoi la a face lucruri, precum și arătând mai devreme … Este noul meu lucru preferat în întreaga lume mare! În ultimul timp, am arătat la fel de mult ca vizitele la 15-20 de minute devreme – de la scăderea lui Connor la școală, pentru a merge la întâlniri, pentru a se prezenta la evenimente legate de școală – precum și lumea mea este schimbată permanent. Parcul de parcare a fost mai ușor, nu sunt stresat despre a apărea târziu, precum și doar simte fantastic fiind unul dintre primii care au sosit. Nu-mi vine să cred că spun asta, totuși dacă sunt mai devreme, sunt un camper încântat!

PUBLICITATE

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

P.S. încântat foarte întâi prima zi de toamnă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post