Pui ADOBO Rețetă

Adobo este o farfurie de filipineză esențială. Când eram copil, am avut-o cel puțin când o săptămână pentru prânz sau cină. Fiecare gospodărie are mânerul propriu Adobo, cu toate acestea fundamentele sunt exact aceleași – un anumit tip de carne (de obicei pui, carne de porc sau o combinație a ambilor) marinată, precum și apoi gătite în sos de soia, oțet, precum și usturoi. Este o masă primară savuroasă, ambalată cu aromă, precum și aproape toată lumea pe care o înțeleg îi place.

Acesta este exact cum facem Adobo la Casa MBB!

PUBLICITATE

Câteva sfaturi rapide:

În mod normal, utilizez oțetul de cidru de mere, totuși îl puteți schimba pentru balsamic. Metoda tradițională este de a face cu oțet de trestie albă, care este, de asemenea, excelent excelent!

Scăzută și lentă este metoda de a merge; Aceasta este cheia pentru a licita Păsări de curte Adobo. Dacă sosul dvs. reduce rapid, adăugați un pic de apă.

Nici un piper la mână? înlocuiți cu piper alb negru sau alb.

Doar în situație nu sunteți familiarizați cu frunzele de bază – nu-i mânca! Sunt acolo pentru a adăuga aromă la fel de mâncare.

Oh, precum și această masă este suficientă pentru gospodăria mea de trei, cu toate acestea, dacă aveți mai mulți oameni să vă hrăniți, apoi dublați ingredientele. În mod normal, îl slujesc cu orez alb, precum și un veggie pe partea laterală.

Ingrediente

1 lb coapse de păsări dezosate, fără piele

1/4 ceasca de sos de soia

1/4 Cup Oțet de cidru de mere

6 cuișoare de usturoi, tocată

2 linguri de zahăr brun

2 linguri de ulei de măsline

3 frunze de golf

1 Ceapă medie tăiată în slivuri subțiri jumătate de lună

1 TSP Peppercorn negru (puteți reduce acest lucru la 1/2 tsp dacă doriți)

Directii

Într-un castron de sticlă, amestecați sosul de soia, oțetul, precum și jumătate din usturoi pentru a face o marinadă. Adăugați puiul, apoi acoperiți cu folie de plastic, precum și pop în frigider timp de cel puțin 30 de minute sau la fel de mult ca câteva ore.

Într-un cuptor olandez, fie o tigaie mare cu laturi mari, caldați uleiul de măsline până la nivel mediu. Adăugați ceapă, precum și gătiți până când sunt aromatice, precum și translucide (aproximativ cinci minute, furnizați sau luați). Apoi, adăugați usturoiul, precum și gătiți până când parfumul, care pentru mine este de aproximativ minut. Side note: don’t shed the garlic, otherwise it will be bitter.

Push the onions as well as garlic to one the side of the pan, then location the poultry in the pan to lightly brown it.

Pour the marinade into the pot. add the rest of the garlic, the bay leaves, peppercorns as well as brown sugar. stir whatever together gently.

Bring to a low simmer, then cover the pot as well as continue to cook on low warm for about 25 minutes. If your sauce is reducing as well quickly, then add water.

Remove cover, as well as then shred the poultry with two forks. continue to simmer on low for about 15 minutes to thicken the sauce.

Serve with rice as well as your preferred veggies.

If you make this recipe, please let me understand what you think!

PUBLICITATE

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Karen.

P.S. TGIF!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post