Produs Spotlight: Laura Mercier Rosegold Caviar Stick Eye Shadow

ca această umbră!
Două revelații uimitoare pe care le-am avut de la întârziere:

1. Tunerea stilului de aur este o melodie legitimă autentică, precum și nu doar un jingle. WHO!? Ai înțeles asta? Mă simt ca și cum lumea mea nu va fi niciodată exact aceeași din nou.

PUBLICITATE

2. Laura Mercier Rosegold caviar este ah-mah-zing. Chiar și mult mai remarcabil decât crescut de la fetele de aur.

Dacă un punct de colț interior cu ochi de DOE este un produs non-negociabil pe lista dvs. de machiaj trebuie să aibă, Rosegold [merită să fie sacul zilnic de capse. Este reîmprospătător asemănător cu un aur adevărat crescut, deci este mult mai mult de un aur de piersici cu roz extrem de puțin, precum și dacă ați topit o bucată de bijuterii de aur crescute, aceasta este culoarea pe care ați obține-o. Pe pielea mea NC42, este o strălucire, strălucind piersicul de aur, care este cald, cu toate acestea nu la fel de cald, precum și atunci când sunt folosite pentru jumătatea interioară a capacelor mele, ea depășește efectul cu ochii de doe. Arăt Hella treaz când o port, precum și asta este o realizare de când @ss meu este obosit, lol!

În mod normal, îl port cu o fard de brânză caldă sau de bronz pe colțul exterior / exterior, totuși eu cred purpuriu, cupru, marină, precum și ochii de măsline arată și fantastic cu ea.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Aveți un mare trei sau patru minute pentru a se amesteca, precum și smudge înainte de seturi de Rosegold, deci aveți o lungă perioadă de timp pentru a juca, precum și – Bonus! – Puteți evita grundul cu ochii cu el, deoarece când se blochează în totalitate când se usucă.

“Caviar Stick Eye Shadow de la Laura Mercier este un stick de ochi flexibili de lungă durată oferă o aplicație necomplicată cu până la 12 ore de culoare cu impact ridicat. Nuanțele bogate în pigmenți – nuduri la adânci, strălucind, precum și Matte completează – alunecă fără efort pe capace. Formula cremoasă vă oferă o mulțime de timp pentru a mângâia, amesteca, linia, umple sau defini, deci este simplu să producă orice tip de aspect.

Setează pentru cremă, precum și uzură rezistentă la transfer, precum și straturi repede peste sau sub alte umbre de ochi (inclusiv pulbere, precum și formule de lichid). Strat caviar stick culoarea ochilor cu caviar crom voal lumina lichid lichid culoare ochi pentru un efect de folie cu efect ridicat. ” -Ulta.com.

Oh, precum și dacă aveți capace cu capișon ca moi, tone o căptușeală înclinată curat cu Rosegold, precum și purtați-o ca o eyeliner pe linia superioară a Lash pentru a deschide imediat acele capace.

PUBLICITATE

Rosegold este de 29 de dolari, precum și chiar aici este la Ulta.

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post