Machiaj de ochi ușor, elegant, cu capace de safir și liner

doar un mic bliț de safir
Doar un memento prietenos (um, mai ales pentru mine, lol!) Că nu este nevoie să reinventați în mod constant roata când vine vorba de machiajul ochilor. Pentru acest aspect cu capacele albastre de safir și o cremă caldă mată de culoare maro, am folosit aceeași bază, cremă și line de linie de line de linie de la aspectul verde de cădere de ieri. Tot ce am făcut a fost să schimb pe verdele pe capacele pentru albastru!

Iată o hartă machiaj a umbrei ochilor și a căptușelii.
Continuă să vorbești

Dacă aveți tendința de a face lucrurile mai greu decât trebuie să fie (Hello, Bine ați venit în lumea mea), atunci acest tip de “șablon de machiaj” vă va face viața cu 100% mai ușor pentru că vă puteți păstra elementele cheie neutre. Tot ce faceți este să opriți nuanțele colorate. Et voila! – Ai ceva proaspăt și nou.

PUBLICITATE

Două mari Thangs Îmi place despre acest aspect

1. Este un pic strălucitor, dar nu prea mult.
Un lucru pe care-l iubesc despre purtarea marilor în tonurile de bijuterii crescate și colorate pe liniile de capac și de lasare este că nu pare suprasolicitat în viața reală. Ca și când vedeți acest aspect din lateral sau direct, veți vedea mai ales maro-urile, așa că arată ca un aspect neutru de emisie standard. Nu prea strălucit. Tu faci un indiciu de culoare când îți clipești ochii! De asemenea, am încercat să o fotografiez în lumină naturală atât cu camera mea fantezistă, cât și cu telefonul meu și îmi place modul în care arată.

Obrajii! Purtau Mac Mineralize Skinfinish Natural în Dă-mi soarele cu chearul Charlotte Tilbury la etanșul chic în ecstasy. Pe sprâncenele și genele mele, este urban decăzută Beater în maro neutru și Laura Mercier Caviar Mascara.
2. Nu durează mult de făcut.
Am bătut acest lucru în 15 minute de la început până la terminare înainte de a lua Connor de la școală și de a alerga la țintă. (Simt că petrec jumătate din viața mea acum să țin țintă.)

Deci ce urmeaza?

Hmm … Mă gândesc să schimbi albastrul pentru vir … sau poate gri? Într-adevăr, totuși, ai putea să o faci cu atâtea alte culori … Bronz, aur, argint sau chiar lucruri cum ar fi portocaliu, roșu și galben!

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Baza este cosmetică pielea, dar o fundație mai bună + îngrijire a pielii în tan cald 42.5 aplicată cu degete și ușor lustruită cu o perie skunk. (Am aruncat pulberea.)
Purtă creion de buza din Nars în Isola Bella pe buzele mele.

PUBLICITATE

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.

P.S. TGIF! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post