Revizuire: POSHÉ TOPCOAT

Această publică este dedicată ChicandPolipsuit, care a cerut să fac o evaluare pe Poshé TopCoat după ce am greșit în Essie Gel-Setter TopCoat Review.

Este de departe topcoatul meu preferat de uscare rapidă pe care am încercat-o! Îl împing pe toți prietenii mei, precum și ei o iubesc și ei.

Înainte de Poshé, am folosit Seche Vite totuși a crescut din cantitatea de contracție pe care o primesc cu Seche Vite. Contraclația apare atunci când straturile de uscare rapidă se usucă atât de repede încât declanșează straturile poloneze de unghii pentru a se retrage din margini, făcând să apară ca și cum ar fi uzura idei – acest lucru este incredibil de iritant pe lustruirea recent utilizată. Un alt element iritant al Seche Vite a fost exact cum ar fi trebuit să devină atât de groasă în jurul valorii de jumătate de metodă cu sticla – ar fi trebuit să fie atât de strictă, cât și Goopy că nu era utilizabil decât dacă s-a adăugat mai subțire (sa sugerat să se utilizeze numai Seche Vite Brand Thinner din cauza formulării sau a ceva – a fost o apuca de bani, vă spun Ya!) Dar nu mă înțelegeți greșit, Seche Vite este un topcoat fantastic, precum și pot înțelege de ce este atât de popular: este rapidă Uscarea, extrem de strălucitoare, precum și durează o lungă perioadă de timp pe unghii. Dar am dorit un supleant – intră în Poshé:

Am verificat despre Poshé de la un blog polonez de unghii, precum și păstrează toate lucrurile minunate ale lui Seche Vite (se usucă repede, strălucitoare, precum și de lungă durată) însă niciunul dintre cei săraci (fără contracție, fără îngroșare, precum și nu incredibil de mirositor). Am încercat prima mea sticlă, precum și nu s-au uitat înapoi. Acesta declară că lustruirea uscată pentru a atinge în 1 minut (adevărat), precum și băuturi în totalitate în 5 minute (de asemenea, adevărat) – cu toate acestea, în general, aștept cu 10 minute înainte de a face ceva obositor doar pentru a fi în siguranță.

Eu păstrez câteva sticle deschise de poshé – unul pentru lustruire mai deschisă, precum și celălalt pentru nuanțe întunecate. Deoarece este instruit că stratul de acoperire poate fi folosit peste încă lustruit umede, adesea transferă polonez în curat, așa că nu aduce atingere o culoare roz, atunci când folosesc roșii, totuși nu are nici un impact asupra performanței (și în ciuda faptului că Cele mai bune eforturi ale mele, încă nu mai trăiesc ambele sticle!) Poshé funcționează în mod similar cu toate mărcile de lustruire pe care am încercat-o (cu excepția Zoya – pare doar ca propria sa marcă de bază, precum și haine de top).

Îmi place atât de mult pe poshé că am primit o sticlă de dimensiuni de salon (480ml) pe care o decantez în micile sticle poloneze. Am cumpărat acest copil sărac de pe eBay anii înapoi, precum și doar până la partea de sus a liniei purpurie (nu este vizibilă în fotografie). Sticla va dura mai mult de încă 10 ani! Singura locație pe care am văzut-o pe Poshé oferită la nivel local este la o ofertă de apel Sally ($ 10 pentru 14ml) – este de asemenea oferită pe Internet de la nailpolishcanada.com

Acesta este ceea ce pare Poshé TopCoat ca peste dependența restricționată Essie, la aproximativ 10 minute după aplicare – aceasta este 1 strat de Base Basecoat Orly Bonder, 2 straturi de Essie, precum și 1 strat de poshé. Am folosit o culoare poloneză întunecată pentru a arăta exact cât de cu adevărat extraordinar este timpul de uzură este pe acest topcoat:

Și aceasta este după 6 zile de uzură (îmi pare rău că nu am putut face un test complet de uzură de 7 zile de data aceasta din cauza cerinței de a modifica polonezul meu pentru weekend de Ziua Recunostintei):

Unele haine minore de idei, strălucire ușor zdrobită, un cip mic pe degetul meu, cu toate acestea, în general, încă în formă uimitoare! Am absolvit absolut cele 7 zile. Impresionat? Eu sunt în mod regulat, ori de câte ori am purta poshé!

Pro:
• Timp de uscare incredibil de rapid
• lucioasă
• Rezistent la cipuri
• purtarea lungă
• nu se îngroașă la mijlocul modului cu sticla
• Funcționează bine pe toate mărcile de lustruire
• nu determină diminuarea la uscare
• Nu este incredibil de Stinky

Contra:
• Nu la fel de ușor de oferit ca alte mărci

Stash wortiness: 10/10

Ai încercat poshé? Care este topcoatul tău foarte iubit?

Imparte asta:
Acțiune

Faceți clic pentru a trimite un e-mail la un prieten (se deschide în fereastră nouă)
Faceți clic pentru a partaja pe Pinterest (se deschide în fereastră nouă)

Faceți clic pentru a partaja pe Twitter (se deschide în fereastră nouă)
Faceți clic pentru a partaja pe Tumblr (se deschide în fereastră nouă)

Faceți clic pentru a partaja pe Reddit (se deschide în fereastră nouă)

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

Revizuire: Essie Gel • Setter top Coatby Acum ați auzit cel mai probabil despre gelul Essie • strat de top Setter ™ – este relativ nou pe piață, precum și promisiuni “Cushy, Rock-Hard Radiatul unui gel, într-o sigură Focul de incendiu “. Locuiau sub o stâncă, precum și nu auzisem despre acest lucru, totuși, căzut pe un ecran în timp ce eram …
29 septembrie 2015in “frumusețe”

INSTANȚĂ: Essie Cashmere Mattesethis Publish a fost determinat de o evaluare a porumbei, precum și evaluarea trandafirilor a lui Essie a intrat în lux în care a vorbit exact despre cât de repede lustruit polonezii. Am cumpărat 3 lustruire de la Colecția Matte Cashmere de la ziua mea de naștere, dar încă nu trebuia să le încerc. După citirea revizuirii lui Anne, …
20 octombrie 2015in “frumusețe”

INSTANȚĂ: Magazin de corp Culoare Culoare Crush Nail Poloneză în # 730 Almond Kissa Recuritru Series pe acest blog va fi de a prezenta produse în stocul meu pe care l-am avutCu toate acestea, pentru a încerca (Alertă spoiler: o mare parte de lacuri de unghii). Primul din această serie va fi corpul magazinului Culoare Crush Nail Poloneză în # 730 Sărut de migdale. Am privit asta de atunci …
25 ianuarie 2015in “frumusețe”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post