5 lucruri pe care le-am iubit în ultima vreme

pot vedea clar acum!
1. Priveau ochelari de lectură ochelari de lectură

I-au luat la rack pentru că sunt uzat din privirea la telefonul meu și am avut totul Blurry Hella! De obicei, aceste ochelari de lectură sunt de 40 de dolari la prețul integral, dar am găsit această pereche ușoară roz pentru $ 13! Am văzut o mulțime de ochelari de blocare cu lumină albastră în o mulțime de cadre drăguțe.

Aceasta este ceea ce se întâmplă atunci când părul tău este nebun și purtați doar protecție solară și doar optați pentru el …

2. Vechiul Navy EVA diapozitive în imprimarea Big Leopard

Leopard Print este un neutru! Am văzut unul dintre profesorii lui Connor purtând aceste diapozitive drăguțe leopard, așa că atunci când mi-a spus să alerg – să merg la Old Navy, i-am ascultat imediat sfatul ei. Acestea sunt drăguțe, iar suportul arcului este decent, deși nu aș merge pe jos în jurul disneyland toată ziua în ele sau la orice … sunt bine pentru comisioane și camping.

PUBLICITATE

Bănuiesc că sunt construite doar pentru a dura o vara, totuși, deoarece unele dintre imprimările de-a lungul marginilor diapozitive au început deja să se desprindă. Nu sunt crabby despre asta, dar cred că în cele din urmă voi încerca să găsesc o persoană similară care este mult mai durabilă.

3. Secțiunea de recurs la vechea înveliș în numerar

Vorbind despre Vechiul Navy, secțiunea de apel situată în apropierea învelirii de numerar este aprinsă. Ei nu au o tona de branduri, dar cele care sunt acolo (în magazin în orașul meu, cel puțin) sunt stocate. Am văzut destul de multe lucruri de la Pacifica, E.l.f., Burt’s Bees și un brand de parfum care este nou pentru mine numiți bunuri închiriate.

4. Tricouri de tee cu protecție la soare UPF50

Aparent, am ajuns într-un fel într-o misiune de a avea absolut nici o raze de soare atinge pielea în următoarele câteva luni, lol! Am navigat și am marcat cămașe de tee cu mânecă lungă cu protecție la soare UPF50. Sunt pe vânătoare pentru cămăși la prețuri accesibile, ușoare și drăguțe.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Îmi place că aceste breezii, care se potrivesc în cămăși de tee Armor sunt doar 35 de dolari. Este foarte cald unde locuiesc în județul Marin de Nord, iar materialul de transpirație ar fi de ajutor.

Tivul curbat și degetele din partea superioară a athleta sunt atingeri mari. O mulțime de culori pentru a alege de asemenea.

Sunt 69 de dolari fiecare, care este în afara bugetului meu, dar dacă pot găsi unul în vânzare, voi arunca!

5. Jetsetrele, de Amanda Eyre Ward

Aseară am început această carte și am trebuit să mă forțez să-l pun jos, așa că aș putea dormi! Acest roman de ficțiune este despre o femeie din anii ’70, Charlotte și cei trei copii adulți; Charlotte intră într-un concurs de eseuri și câștigă o călătorie internațională ca un premiu. Apoi îi invită pe copiii să se alăture ei, iar Shenanigans urmează.

Nu pot să aștept să citesc această seară!

PUBLICITATE

Ce ai fost iubitor în ultima vreme?

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post