Înapoi în golf, precum și mă gândesc la sproame …

Thinkin ‘cu adevărat dificil de sprâncenele …
Ah … este minunat să te întorci acasă. Bineînțeles, ar fi minunat dacă nu ar fi 40 de grade chiar aici, însă, mă bucur să mă întorc acasă cu Femeia Rosie, precum și patul meu confortabil.

Oh! – acest lucru următor poate părea extrem de evident, cu toate acestea nu este întotdeauna evident pentru mine: Dacă îți completezi sprw-urile într-o zi, precum și ei sunt în mod special dezordonate / wonki, precum și le umplem ca Ei bine, ca să le umpleți, precum și ei încă nu arată bine, tăiați rapid un pic de pe partea de sus sau curățați sub arc. Înțeleg că acest lucru pare evident, cu toate acestea, dacă sunteți ceva de genul meu, precum și dvs. online cu navele voastre zi după zi, în unele cazuri încetați să le completați fără să vă amintiți să le curățați din când în când. Când le-ai curățat, pariez că vor începe să coopereze din nou.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Știu, pare evident, cu toate acestea, curățând rapid firele de păr cu pensete, precum și tăierea oricărui tip de fire de păr suplimentari cu o pereche de foarfece rotunde (nu vă scoateți ochiul!) Vor face minuni.

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post