Ianuarie 2022 Listarea cărților

Bună acolo, prietene! Sper că orice la sfârșitul tău este mare, precum și că în această săptămână te-a tratat bine.

A doua zi, în sondajul de luni, Tisha a întrebat respectarea îngrijorării în comentarii:

PUBLICITATE

BTW, ce citești? Am murit pentru a-mi lua mâinile pe o carte mare, pare distractiv!

Am verificat ofertele minunate de ficțiune excelentă luna trecută. Prefera mea din lot a fost “Klara, precum și soarele”, de Kazuo Ishiguro. Este totuși science ficțiune, cu toate acestea, care include străinii care distrug pământul sau super-eroii care economisesc lumea de șerpi ucigași din spațiul cosmic.

Este o poveste pașnică a unui robot Buddy, precum și a adolescentului ei, precum și se gândește la ceea ce înseamnă să-i placă și să fie uman. După câteva zile după ce am terminat ultima pagină, am crezut despre poveste, precum și inima mea s-ar simți atât greu, cât și speranță la exact același timp.

Suspin … Nu sunt pregătit pentru creșterea mașinilor, omului.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Totuși, mi-a plăcut. Este una dintre cele mai bune cărți pe care le-am verificat de ani de zile.

Tocmai am găsit recent că Reese Witherspoon (YUP, actrița) are un club de carte, cam ca Clubul de carte al lui Oprah. Fiecare carte pe care a sugerat-o până acum, mi-a plăcut. În ianuarie am terminat …

“Dătătorul de stele”, de Jojo Moyes

Am început acest lucru, în timp ce totuși am încetat să citesc când a fost înspăimântător pentru personajele primare, bibliotecarii care călătoresc prin călare în îndepărtarea munților Kentucky în timpul depresiei. Nu am putut să o iau la fel de bine ca și o pauză. Mă bucur că am terminat această carte. Este vorba de prietenie, precum și de rezistență, precum și legăturile dintre femei sunt frumoase.

“Ultima poveste a lui Mina Lee,” de Nancy Jooooun Kim

Acest secret este despre o doamnă coreeană care emigrează la Los Angeles în anii ’80, precum și fiica ei, precum și se întoarce și înapoi între trecut, precum și în prezent, pe măsură ce povestea se desfășoară. Trebuia să mă forțez să pun cartea în jos înainte de culcare! Este una din acele cărți pe care le-ați putea verifica repede acoperirea.

“Artistul Henna”, de Alka Joshi

O altă pagină Turner! Este situat în India din 1950, precum și despre o doamnă care încearcă să o facă singură într-o lume în care nu există mari oportunități. Din nou, nu am putut să o pun jos.

Că Reese Witherspoon înțelege exact cum să alegeți câteva cărți minunate.

Și eu am verificat câteva cărți non-fiction. “Gramatica fără durere”, de Rebecca Elliott, este scrisă pentru copii, cu toate acestea este o reîmprospătare distractivă pe fundamentele limbii engleze. Mi-a plăcut, de asemenea, “cartea de bucate de filipino simplă”, prin Casper Relin, precum și nu pot aștepta să încerc câteva din rețetele ei.

PUBLICITATE

Ce ai citit în ultima vreme?

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post