5 lucruri pe care le-am iubit în ultima vreme

Doar câteva lucruri plutesc barca mea în aceste zile!
1. Alimente întregi cu patru brânză subțire pizza

Altfel înțeles ca “pizza magică”. Dacă sunteți în starea de spirit pentru mese simple și / sau sunteți atât de bine uzat pentru a oferi cu mecanica cina de gătit, posibilitățile sunt orice individ în perimetru va inhala această capodoperă brună. Conner întreabă întotdeauna secunde (uneori treimi), pe care nu o face niciodată! Și mie îmi place.

Dumnezeule!
Brânza se topește minunat ca brânza reală, autentică, precum și nu este la fel de grasă. Crusta subțire se simte mult mai mult decât backerii de saretine, precum și sosul roșu are unele dulciuri, precum și muscatura extrem de biți, de aceea cred că a fost un hit aici.

PUBLICITATE

2. OPȚIUNEA PAULA, care se extinde pe scară largă de hidratare în fiecare zi SPF 50

Cel mai excelent!
FOARTE BINE. Este ușor, ia rapid, straturi bine sub machiaj, precum și este hidratantă. Cel mai bun dintre toate, nu lasă o turnare albă vizibilă în urmă.

3. Odele Leading-In balsam

Manetul dvs. va spune mulțumiri, precum și aplaudă existența dvs. extrem de.
Acest lucru ma făcut cu cea mai dificilă perioadă de păr nebun pandemic. Pentru a afirma că îmi place ar fi o subestimare a proporțiilor legendare! Ea face un pic de tot, precum și totul bine – netezi Frizz, desengles noduri, precum și părul părului cu un potop de umiditate. Pe lângă el, face totul fără a cântări părul în jos sau o acoperind foarte mult cu nimic.

4. Feline & Jack Stevie Lemon Adidasi

Acești pantofi pentru copii / copii sunt incredibil de adorabili în persoană. Sunt spumante, luminoase, precum și vesele. Am o pereche pentru Connor, precum și îi place! Dacă există o femeie în viața voastră, țineți o pereche dacă puteți.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

5. Brand norocos tricoul tradițional de buzunar

Butonul alb (sau butonul în jos, dacă aveți) cămașă de tee am primit recent la vânzare este de 50% off acum pe site-ul norocos! În mod normal, am o dimensiune mică (4 sau 6), cu toate acestea am dimensionat cât mai mult ca mediu, deoarece nu am vrut să am de oferit cu butoanele care se deschid. De asemenea, am dorit alegerea de a straluci lucrurile sub sau peste el fără sentimentul de brațe atât de bine.

Este mult mai mult dintr-o cămașă de culoare albă, care este ceea ce am dorit. Imi place!

PUBLICITATE

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

P.S. TGIF!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post