Browns cald cu un albastru mat strălucitor și strălucitor teal

a lovit acești ochi strălucitori în timpul orelor de aur, altfel cunoscute sub numele de “timp de odihnă după-amiaza,” altfel cunoscut sub numele de “pauză de două ore când Connor ia un pui de somn și eu pentru a pune pe un machiaj Li’l. ”

Surpriza liniei de linie inferioară

Purtau ochi de culoare maro cald cu un albastru mat strălucitor pe linia superioară de la Lash și o strălucire, strălucitoare teal pe linia inferioară a linei … dar uită-te îndeaproape! Veți vedea, de asemenea, o linie subțire de același albastru mat strălucitor pe care îl purt pe linia mea superioară îmbrățișând rădăcinile liniei mele inferioare pentru o surpriză de machiaj neașteptată.

PUBLICITATE

Ascuți aceste arme

Ați putea face acest aspect cu alte combine de accent. Pentru accentul luminos aici (în acest caz albastru), cred că cheia este de a combina un finisaj mat mai întunecat, cu o strălucire mai ușoară. Cred că asta face să funcționeze.

Indiferent de culorile pe care le alegeți, aveți ascuțirea creionului de ochi preferați la îndemână, deoarece linia mai clară, cu atât mai mult control aveți peste lățimea liniilor dvs. Obișnuiam să ignorăm acest lucru și mi-aș fi linia de gunoi cu sfaturi plictisitoare până când am găsit un tutorial de ieșire de către zeiță Majestatea ei Machias Charlotte Tilbury (bunătatea graților, o iubesc). Ea a subliniat, peste și peste, importanța unui vârf ascuțit ori de câte ori lucrați cu creionul. Iată și iată, când am început ascuțirea religioasă, căptușeala a fost mult mai ușoară și mai puțin murdară.

Mari up-uri la char pentru totdeauna schimbarea vieții mele. ?

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Spirit Machiaj Animal Shout-out

PUBLICITATE

De asemenea, trebuie să-i dau un altuia dintre artiștii mei preferați de machiaj, Brittany Sullivan, pentru că a inspirat acest aspect și pentru a mă ridica temporar din rutina de rutină de bronz / maro / neutrali. Urmați-o dacă nu sunteți deja pentru că părul și stilul de machiaj (cum perfecționează baza fără a se uita suprasolicitat = uimitor) este chestii de vise fără efort casual. serios #foundaregale.

Machiajul purtat în acest aspect

Baza: Charlotte Tilbury Magic Cream (pentru a pregăti pielea), Mac Studio Fix Stick Foundation Stick în NC42 (obraji, nas, în jurul gurii) și estée lauder 24hr concealer în mediu cald (doar un singur punct sub fiecare ochi)

Ochii: Mac maro moale și șa (capacele și crearea), liner de haos de degradare urbană (linia de culoare superioară și foarte subțire de-a lungul liniei de lasare inferioară), cariere urbană electrică (linia de lasare inferioară), hush Mac (colțul interior și osul frunții), Hourglass Arch Brow Gel în bruneta întunecată, Laura Mercier Caviar Mascara

Obrajii: Nudestex Lip & Cheek Creifs în Blush și Puritate (obraji) și Mac Hush (Cheekbone superioare)

Buze: Nudestex Lip & Cancils în puritate (liner de buze) și blush (ruj)

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post