Cumpărarea de backup-uri de frumusețe: Chiar trebuie să am extras așezat în jur?

Știu că sunt aici undeva undeva …
Ok, acum … voi începe să fac ceva care să sună destul de ray pentru iubitorii mei de loți și alte produse de frumusețe,

Asteapta asteapta! – Adică, va trebui să fac câteva excepții, cum ar fi pentru îngrijirea pielii pe care am folosit-o zilnic de la ultima epocă de gheață, cum ar fi Kate Somerville Anti-Bac și crema mea Clarins, dar nu cred că am nevoie pentru a păstra multe alte extra în casă. Cei mai mulți dintre ei stau doar în jurul valorii de a lua spațiu și bani pierduți.

PUBLICITATE

Acordat, se simte bine să fii întotdeauna pregătit în cazul unei îngrijiri de piele sau de urgență de machiaj (se întâmplă), în special pentru produsele în care am încredere și dragoste, dar un lucru pe care l-am aflat despre produsele de frumusețe este că există întotdeauna ceva de obicei comparabil Acolo este probabil la fel de bun ca și cum nu mai bine. Tehnologie mai nouă, culori noi, noi formule – există aproape întotdeauna o alternativă acolo undeva, și nu știu de ce nu mi-a avut loc mai devreme (probabil, dar am uitat), dar preferințele mele se schimbă în mod constant . Ceea ce îmi place astăzi, s-ar putea să nu iubesc (sau să am nevoie) mâine.

Pielea mea se schimbă, stilul meu se schimbă, viața mea se schimbă, bugetul meu se schimbă, iar unele dintre lucrurile pe care le-am jurat cu câțiva ani în urmă, doar nu mă mai potrivesc cu mine.

BTW, această revelație sa întâmplat într-o călătorie recentă la Trader Joe.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Freakin ‘TJ’s, om! Am observat că crema de mâini de trandafir se întoarce în stoc.

Este Baaaaaack.
Vă puteți aminti acest lucru, dar când a lansat anul trecut, mi-am pierdut mintea pentru asta și am cumpărat cinci tuburi, nici o glumă!

Stând în magazin în această săptămână și uităm la acel raft umplut cu mai multe cutii de aceeași mână, am crezut – Crap Sfânt! – Încă mai am cele mai multe tuburi de rezervă pe care le-am primit anul trecut și sunt încă nedeschise. Am folosit doar doi dintre ei și asta pentru că TJ a eliberat o cremă de mână parfumată de ghimbir câteva luni mai târziu, ceea ce am îndrăgostit, de asemenea, de asemenea, așa că am fost distras. Apoi, desigur, au existat alte creme de mână și loțiuni de la alte mărci pe care am vrut să le încerc …

Practic, nu trebuia să mă uit la cinci tuburi anul trecut.

Backup-uri pe care am găsit-o într-un singur sertar …
Când am ajuns acasă de la magazin, am verificat sertarul în care îmi păstrez machiajul și backup-urile produselor de frumusețe și pentru prima dată de-a lungul anilor am făcut cu adevărat stocul de ceea ce era acolo. Am găsit trei tuburi de machiaj pentru totdeauna HD Concealer, pe care i-am iubit, dar nu mai folosesc pentru că purtam rar acoperire în aceste zile. Am găsit, de asemenea, un primer vechi de fotofinish Smashbox, grund de iluminare de fundal Becca și un grund de voal din Hourglass.

Ca și glumă, au fost atât de multe lucruri care au fost acolo de ani de zile și nu au fost atinse. Am pierdut o mulțime de bani pe backup-uri de lucruri pe care nu le mai folosesc care acum au expirat, și nu mai voi face asta.

Stilul meu de machiaj sa schimbat atât de mult în ultimul deceniu (am purtat mai puțin machiaj, pentru că sunt obosit și am constrângeri de timp) și sunt, de asemenea, la punctul în care știu că dacă ceva ce îmi place să-l iau Întrerupeți sau modificați în orice mod semnificativ, viața va continua și voi putea găsi altceva pentru al înlocui.

PUBLICITATE

Karen acum cinci ani ar fi șocat, sunt sigur, dar nu vreau să păstrez backup-urile în jur dacă sunt sigur că e pentru ceva ce o voi folosi înainte de prea mult timp. Acesta este planul meu și sunt în picioare!

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post