Premiul versatil Blogger 2

Am fost identificat pentru asta cu ceva timp în urmă de Mecia de Notquitelondon, dar postul meu a fost dispărut în dosarul meu de proiectare, până când am fost identificat din nou recent de o fată cu obraji roz care mi-a determinat să postez acest lucru deja! Vă mulțumim amândoi pentru a mă eticheta – am făcut plăcere să te cunosc amândoi în ultimele luni. Sunt bloggeri “străini” pentru mine, indicând unul este din Marea Britanie (3 presupuneri, care unul) și celălalt este din Belgia. Îmi place să citesc și să văd toate produsele de apel din întreaga lume!

Reguli:
• Mulțumiți persoanei care ți-a dat acest premiu. Aceasta este o curtoazie comună.
• Includeți un link către blogul lor. De asemenea, este, de asemenea, o curtoazie comună.
• Apoi, selectați 15 bloguri / bloggeri pe care le-ați descoperit sau urmați în mod regulat.
• Nominalizați acei 15 bloggeri pentru premiul versatil blogger – puteți include un link înapoi la postarea de pe site-ul dvs. anunțând nominalizarea acestora.
• În cele din urmă, spuneți persoanei care ți-a nominalizat 7 lucruri despre tine.

Nominees: (bănuiesc că unii dintre dvs. au fost deja nominalizați, este foarte greu să găsești fecioare de premiere în aceste zile pe WP! Am ales doar 10)
• Farah-Nargis
• Little Black Law
• Stilul Rylie *
• ca întotdeauna Nicole
• viața mea ca doamnă a
• Tabitha Warley Beauty
• Insiderul Avon
• Chocolatefrosst.
• Amber Elizabeth.
• o atitudine de brash

Șapte fapte despre mine

1. Ca ZooLander, nu sunt un Ambi-Turner.

Dar spre deosebire de el, întotdeauna mă întorc la stânga.
(Du-te înainte, încercați acum – stai în sus și răsuciți – ce direcție se întoarce?)

2. Nu am continuat niciodată. Da, locuiesc în Canada.

3. Nu sunt un fan al cărnii, în special friptură și coaste. În principal datorită texturii și chewinessului.

4. Dar îmi place cartofii piure.

5. Am o obsesie ciudată cu paie de băut. Îmi scot cafeaua în fiecare zi prin paie colorate minuscule. și apa mea prin paie de sticlă reutilizabile și neteziile mele prin paie metalice. Nu-mi place să beau dintr-o cutie sau o sticlă direct.

6. Îmi place roller-coastere, dar în mod normal, primesc o durere de cap după ce am mers prea mult.

Aceasta se numește Mighbuster Canadian Mighty – jumătate din frică este că întreaga structură este din lemn, iar “bara de siguranță” este un fel de inutil. Îmi place roller-coastere care fac buclele de bucle!
7. Sunt dependent de untul de cookie al lui Trader Joe Joe (Crunchy este favoritul meu), dar nu avem comerciantul Joe în Canada.

Așa că trebuie să-mi ating sursele care frecventează SUA. Îmi doresc ca comerciantul lui Joe să vină în Canada, cred că ar face foarte bine aici!

Imparte asta:
Acțiune

Faceți clic pentru a trimite un e-mail la un PAL (se deschide în fereastră nouă)
Faceți clic pentru a partaja pe Pinterest (se deschide în fereastră nouă)

Faceți clic pentru a partaja pe Twitter (se deschide în fereastră nouă)
Faceți clic pentru a partaja pe Tumblr (se deschide în fereastră nouă)

Faceți clic pentru a partaja pe Reddit (se deschide în fereastră nouă)

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

Premiul versatil și Premio Dardos Swaiti a fost dublu identificat de fericirea stilului cu fericire și cristal de Nerdylibranarirl pentru acest mash-up de premiere! Ambele bloguri sunt must-citește și au furnizat o mulțime de sprijin pe blogul meu! Mulțumesc foarte mult! Premio Dardos este spaniol pentru “Darts premii” și este un premiu ca recunoaștere a culturii, …
10 aprilie 2015in “frumusețe”

Bloggerul creativ de la Shadow & Sugar la nominalizat pentru premiul Creative Blogger, care este un alt tip de post de post care merge în jur, și sunt mult mai mult decât încântat să accept! Mulțumesc Meredith, am făcut plăcere să-ți citesc blogul și să te cunosc mai bine! Politicile premiului sunt: ​​Nominalizate 15-20 …
26 martie 2015in “frumusețe”

Frumos Blogger Premiul a fost triplu identificat pentru acest premiu de către Bree de Întotdeauna, Bree, Fericirea de Styled cu fericire și Sam de Glam cu Sam! Așa că a fost onorat să aibă o astfel de fermecătoare doamne care mă nominau pentru asta! Dacă locuiți sub o stâncă și nu ați verificat niciodată blogurile, faceți-vă la …
7 aprilie 2015in “frumusețe”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post