Duminica cu file pisica, machiajul, precum si blogul de frumusete mascot, voi. 532

Cred că singurul animal, felină sau uman, care poate trage o jachetă de bombardier roșu, precum și un guler alb de zăpadă împreună în timp ce luați o plimbare de duminică de dimineață de duminică este file, evident.

Vreau să spun, poate Elton John ar putea să-l retragă. Pot fi. Cu toate acestea, nu știu … Taburile are un cadou special pentru a lucra fantezist, precum și minunate, precum și pentru a pune totul împreună pentru a se asigura că el arată la fel de fantastic de croazieră pe străzile lui Novato pe măsură ce privește pe căile de piatră din Milano.

PUBLICITATE

Adesea, oamenii mă vor întreba dacă este într-adevăr o pisică italiană, precum și voi fi ca “Nu, este de la Mill Valley, California, totuși el face rochia ca el european”.

El ma întrebat astăzi dacă folosesc pandantivul de aur de aur pe partea de sus a acestei îmbrăcăminte ar fi un pic atât de bine, cât și trebuia să-i spun: “Știi, file, uneori trebuie să te ții puțin. Înțeleg că întreaga dvs. filosofie este “mai mult mai mult”, dar este duminică dimineața. Nu aveți nevoie de colierul de aur de dimensiuni mari. ”

PUBLICITATE

În mod normal, el va ignora sfatul de modă de la cineva care folosește jambiere, precum și urăște pantaloni în general, totuși astăzi nu a făcut-o! Cred că arată în special preluarea. ?

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post