Încercarea de lucruri noi: căptușeală înaripată pentru capacele ridicate

luând zbor!
Pop quiz, împușcat fierbinte:

Imaginea de mai jos este fața pe care o face atunci când încercați …

PUBLICITATE

A. Pentru a trece prin 2020 cu sanatatea cuiva relativ intactă

B. O nouă plasăre de căptușeală aripioară

C. Toate cele de mai sus

În fiecare zi a vieții mele, deoarece martie 2020
Inspirat de hintah

Ultima weekend am văzut un film de căptușeală înaripat de Hindhip, unul dintre artiștii mei preferați de machiaj, despre cum să ridice capacele cu liner, așa că am crezut, ce naiba, de ce să nu-mi iau propria orientare o dată (!) Și să încerci altceva decât micul pisicilor, am purtat în ultimele câteva luni.

Lipsă lungă de ruj în lemn de pluș
Am urmat îndrumarea lui Hindhsh pe plasament, apoi am ajuns la personalizarea căptușelii prin desenarea aripilor cu linia de creion și căptușeala lichidă. De asemenea, am omit-o pe genele false și am făcut o spălare rapidă cu câteva capse de umbra Mac pe capacele mele pentru o adâncime mică (șaua pe capacele mele, pană și omega amestecate împreună în creduri și un voal moale de vapori pe oasele frunze și colțul interior ).

Care este aspectul cel mai provocator de a face machiaj într-un mod în care nu ați face de obicei?

Pentru mine face plasament că nu sunt obișnuit. Îmi provoacă memoria musculară! Sunt foarte obișnuit să-mi țin garnitura la un anumit unghi și cu o presiune foarte specială pentru a obține aspectul pe care-l place, și astfel o facem diferit simte fizic ciudat.

De asemenea, găsesc că liniile de oprire și de pornire în diferite locuri este, de asemenea, greu. Cred că sunt atât de obișnuit cu lucrurile care privesc un anumit mod, și când nu, este puțin uimitoare.

Ei bine, hi acolo!
Îmi place acest aspect pentru că pare să-mi ridice capacele când mă uit în jos și mai ales în poze. Când văd direct cu ochii deschisi, totuși, efectul este mult mai vizibil din unele unghiuri decât altele. Cred că voi continua să practic pentru că Mama dorește niște capace ridicate!

Machiajul purtat în acest aspect

Baza: Cosmetics Pielea ta, dar mai bineFoundation + piele de îngrijire a pielii în tan cald 41 și tan cald 42.5 (fundație), Estee lauder uzură dublă instantanee Concealer în mediu adânc cald (sub ochi)

Obrajii: Mac mineralizați Skinfinish natural în Dă-mi soare, Mac Blushbaby Blush

Buze: Stila Beso

Ochii: maybelline tattoo studio creion gel în profund onxy, mac belarblack lichid liner

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

P.S. Sunt pe punctul de a pune o oală suplimentară de cafea, pentru că am dormit noaptea trecută. Oricine altcineva are nevoie de un pickmeup?

Buna, te iubesc
De asemenea, m-am trezit cu acest cântec blocat în capul meu, și pentru că nu vreau să fiu singura persoană care cântând toată ziua …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post