Produs Spotlight: Mac Opalescent Pulbere în Rising Star, de la noul jucător de vacanță 2019 colecție

trage pentru stele, Rising Star!
Această stea în creștere de la Mac? Se împușcă direct în partea de sus a listei mele de “cel mai bun machiaj foarte bun pentru a purta cu Mac Teddy”.

(Așteaptă … nu păstrează toată lumea că listarea în jur?)

PUBLICITATE

Dintre toate lucrurile din noul Mac, cu colecția de machiaj de vacanță (care este sub-colecția de machiaj în cadrul colecției Mega de articole de vacanță, inclusiv kituri, precum și palete), stea caldă de aur în creștere (36 USD) se ocupă de pulbere Este 1) cel mai bun produs de ochi IMO, precum și 2) cele mai bune cu liniile fine, ceea ce îl face steaua spectacolului din cartea mea.

Și, da, se pare fantastic când îl purtați cu Mac Teddy! (Total tasta.)

Rising Star este o pulbere caldă de aur presată în Mac Opalescent Deal cu Pulbere Fam. Este o pulbere presată cu boabe fine-rotit de pulbere granulată, care practic float deasupra pielii dvs., precum și este conceput pentru a fi folosit ca un luminator.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Sunteți familiarizați cu ambienții din Hourglass? Dacă da, o afacere opalescentă a lui Mac cu pulberi este extrem de similară în ceea ce privește structura, precum și în final, cu o strălucire oarecum mai mare.

Ca un lider, acesta oferă obraji o strălucire moale, subtilă de lumânare … dar îmi place să-mi iau indicii de la artiștii Mac care o folosesc ca o fard de ochi! Acolo cred că este cu adevărat lustrele (intenționate).

I-am suflat pe capacele mele cu un Mac 217, precum și adaugă imediat o glam “Charlotte Tilbury-Ness” la capacele mele, în special atunci când îl port cu o bază de căptușeală Mac Teddy.

PUBLICITATE

Este un aspect simplu și elegant de ochi, care este în totalitate stilul meu, precum și cel mai bun dintre toate, pulberea durează toată ziua. Am folosit acest machiaj de ochi la brutărie a doua zi, precum și a rămas pus pentru un solid de 14 ore!

Pulbere de stea în creștere stratificată pe o bază de căptușeală Mac Teddy
Machiajul folosit în acest aspect

Machiaj în acest aspect

Ochii: Mac Teddy (bază), Mac Rising Star (capace), Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow (Crese), Mac prelungit Play Perm Me Up Lash (Lashes), Mac Beton, precum și Cosmetics Power (sprâncene)

Baza: uzura dublă este amestecată cu filtru de primare de iluminare Becca

Obrajii: Nars Amour (acest lucru arată cu adevărat excelent cu ruj de migdale afumat Mac)

Buzele: Charlotte Tilbury perna Discuție, mal migdale afumate, Nars Chelsea Girls

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post