Când se referă la machiaj, credeți că obțineți ceea ce plătiți?

Bugetul implică o calitate slabă?
Cred că există doar o machiaj atât de bună acolo, deci nu există o politică dificilă și rapidă de a evalua calitatea la diferite niveluri de prețuri. De asemenea, absolut nu simt că scump indică automat (a se vedea această umbră de cremă de droguri la prețuri accesibile și acest ieșine de 8 $). Indiferent de caz, farmacie sau capăt, cred că trebuie să săpați să găsiți pietrele.

Dar oh! – Sunt o mulțime de comori acolo și îmi place să descopăr pietre de machiaj la orice punct de preț … Deși trebuie să recunosc că am răsturnat la Gândul de a plăti $$$ pentru o rimel în zilele noastre, chiar dacă este bomba.

PUBLICITATE

(Îngrijirea pielii, totuși? Aceasta este o altă poveste …?)

Știu că unii oameni evocă machiajul de droguri din diferite motive, cum ar fi ars înainte de produsele bugetare care nu au trăit până la hype. Am un prieten care purta doar Mac, deoarece tot ceea ce a încercat vreodată de la o farmacie o face să izbucnească. Toată lumea este diferită, iar toată lumea are nevoi diferite, îi place, bugete și acces diferit, în funcție de locul în care trăiesc și cele mai apropiate contoare de machiaj.

Și tu? Credeți că obțineți ceea ce plătiți când se referă la machiaj? Și credeți că există o diferență între “ieftin” și bugetul?

PUBLICITATE

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

P.S. RIP, unchiul Karl. Taburile au pierdut un mentor și lumea a pierdut o pictogramă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post