Chanel Holiday 2017: 822 Ecran de argint / Satiné Cream Eyeshadow de la Libre 2017 Numéros Rouges Colecția de vacanță

Capace: Chanel Ombre Première
Longwear Shan Fashydow în 822 Silver Ecran / Satiné de la Libre 2017 Numéros Rouges Colecția de vacanță
Nu mai sunt uimit pentru a vedea roșu, precum și aurul într-o colecție de machiaj de vacanță, deoarece este tipic, sau, în timp ce tinerii minunați îi place să afirme în aceste zile, “#bazic”.

Vreau să spun, exact cât de multe ori am văzut colecții roșii, precum și colecții de machiaj de aur!? Am făcut asta timp de 10 ani, precum și am pierdut numărul. Deci, cred că a fost destul de neobișnuit, într-un mod de bun venit, pentru a vedea Chanel alege roșu, precum și platină pentru noul Libre 2017 numéros Rouges Collection.

PUBLICITATE

Și nu vorbim nici despre o platină fundamentală.

822 Ecran de argint
Se numește ecranul de argint 822, precum și este un Platinum Ombre Première de platină caldă, una dintre fanii de îmbrăcăminte de îmbrăcăminte a lui Chanel.

Dacă te uiți atent, ar trebui să vezi un indiciu de Khaki …

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Swatch: 822 Silver Ecran / Satiné
Khaki mi-a luat puțin timp să văd. A trebuit să privesc la Swatch pe pielea mea, cu toate acestea, pe măsură ce am meditat (așteptați – nu toată lumea face asta cu ochii lor?), Am găsit o esență a Khaki Green.

Apoi, uneltele de machiaj mentale au început să se întoarcă … “Ooh! Voi face o căptușeală ecologică cu această fard de ochi. Va fi magic. ”

Sunt, de asemenea, folosesc Blush Chanel Malice pe obraji, precum și visul zilei de hârtie pe buzele mele

Hunch-ul meu a fost corect. Am folosit două straturi de ecran de argint pe o căptușeală închisă din pădure întunecată, care a subliniat Khaki chiar mult mai mult, precum și mi-au întors ochii maro în discuri bogate ale celei mai delicioase ciocolată întunecată …

Mmm …

Acesta este o combinație tipică în natură – ecologică, precum și maro – cu toate acestea, natura mamei a primit-o Hella dreapta. Este, de asemenea, un combo de machiaj fantastic, precum și nu este nimic scurt de orice altceva pentru ochii maro.

Ca o parte, trebuie să fii diligent cu ecranul de argint, deoarece se fixează, precum și se usucă repede, deci amestecați orice tip de margini cel mai bun după ce bați fiecare strat. Cu alte cuvinte, nu dilly-Dally, Missy.

De asemenea, deoarece ecranul de argint este un metalic metalic, veți dori să vă abțineți de la aplicarea și a numeroase straturi. mult mai mult de trei, precum și începe să arate grele.

PUBLICITATE

Ecranul de argint este de 36 USD, ediția restricționată, precum și o veți descoperi luxuriating pe contoare acum, împreună cu restul Colecției de vacanță Chanel.

Dependentul de chanel prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post