Machiaj de 5 minute: obrajii strălucitori de piersici și buzele, capacele maro uimitoare și cele mai recente droguri droguri!

Toate. . Carbohidrați.
Buna dimineata! Nu ne întoarcem încă în Novato, dar vom fi acasă în seara asta. Am pregătit acest post înainte de a pleca în vacanță, iar acum văd pozele și mă pregătesc mental pentru vremea de jachetă.

Dacă, în timp ce se plimba recent în centrul orașului Novato, ați văzut o femeie care iau înspăimântătoare cu o pungă de baghete în mașina ei, FYI, femeia era foarte, foarte probabilă – mai ales dacă avea un zâmbet masiv de brânză.

PUBLICITATE

Zâmbetul era acolo din câteva motive. Primul – Bună ziua! – Toți carbohidrații delicioși (asta era cu puțin timp înainte de cursa Spartan, așa că i-am adus cu mine să împărtășesc cu colegii mei la brutărie). În al doilea rând, mi-am făcut machiajul în cinci minute (și nu era o mizerie fierbinte).

Proaspete și strălucitoare

Acest aspect de machiaj de 5 minute are obraji strălucitoare de piersici, buze de piersic lucios și capace uimitoare maro neutre, cu cea mai ușoară atingere de strălucire roz. Am purtat-o ​​să lucrez acum câteva zile.

Nu am absolut nici o idee de ce, dar am primit niște complimente frumoase de la oameni în care am alergat în timp ce făceam comisioane în acea zi, și de la El Hub când l-am văzut mai târziu în acea seară și asta ma surprins, pentru că de ce machiajul super ușor Ca și cum ar fi atât de multă dragoste? Nu înțeleg. Eu doar arunc doar aruncând pe Sh * t și sperând că nu merge prea mult.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Cea mai bună estimare este că poate că nu am avut timp să o răstim, așa că nu am făcut prea multă contraproducție contraproductivă? Tocmai am mers cu curajul meu și am făcut-o făcută? Cine știe?

Noua machiaj de droguri iubește

Oh! . Ambele sunt ușor de amestecat, drăguț (cred că așa) și pulberile durează toată ziua. foarte recomandat.

Machiajul purtat în acest aspect

Ochii: Neutrounica Kerry Washington Vital Palette de ochi (capacele și linia de linie superioară a liniei de linie), decăderea urbană Glitterrock (sclipici roz apăsat ușor pe capace), Dimensiunile Chanel de Chanel Mascara (Lashes), Nars Komo Brown Creion și Mac Clear Brown Set (sprâncene)

Baza: Mac Studio Fix Fundația FLUID în NC42 amestecat cu Mac Pinklight Strobe Set Set cu Chanel Loose Pulbere, ESETE Lauder Double Wear Instant Fix CON24H Concealer

Obrajii: Mac Retro Matte Lipcolour În spate în Vogue a lovit ușor pe mere stratificate cu neutrounica Kerry Washington Vital Palette de obraz pe partea de sus

Buze: Mac Retro Matte Lipcolour Înapoi în Vogue, Mac Lipglass în Lust

Am avut un timp minunat în această vacanță și o să-mi fac cel mai întunecat pentru a aduce o parte din această pozitivitate înapoi cu mine la Novato.

PUBLICITATE

Ne vedem în curând de cealaltă parte a Pacificului.

Aloha,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post