Twinkle, Twinkle, ești o stea! Este Benefit Dandelion Twinkle Pulbere Lighlighter

Noul beneficiu Dandelion Twinkle Node-Pink Powder Sidelighter și Luminizer
Benefit a fost agățat cu Hourglass în ultima vreme? Deoarece noul lor roz roz arată complet că aparține colecției de pulbere ambientală din Hourglass. Are o tigaie dominată, o textură de culoare / catifelată, și cred că arată exact ca o pulbere ambientală pe pielea mea.

Twinkle, Twinkle, Little Star …
Se numește Dandelion Twinkle, și este de 29 de dolari și disponibil acum.

PUBLICITATE

Această perlă este bună!

Dandelion Twinkle are perle fine ambientale, care strălucește încet. Este subtil, ceea ce este un fel de neașteptat pentru a vedea din beneficii, pentru că le place clopotele și fluierele, știți? (Dar, în unele cazuri, produsele lor pot merge OTT IMO cu înghețul și strălucirea.)

Cred că Dandelion Twinkle este o surpriză bună.

Purtez în beneficiul de pedeapsă în beneficiul pe pomeții de sus, pe templele mele și pe podul nasului meu

Este incredibil pentru tonurile luminoase și medii ale pielii

Deoarece Dandelion Twinkle este un luminator roz deschis, cu perla albă tonifiată, cred că va cânta sonnete pe tonuri mai ușoare și medii ale pielii.

Pun pariu că ați putea face, de asemenea, să lucreze la tonuri mai întunecate ale pielii, dar lucrurile sunt … evidențiatul dvs. ar putea ajunge să privească un fel de steag, mai ales pe tonuri de piele mai profunde dacă îl strângeți. Dacă aș pune puțin prea mult sau nu mă amestecă bine, evidențiază-mi atracția mea.

Ambalaj pentru Benefit Dandelion Twinkle
Verdictul final

PUBLICITATE

Imi place. Este un linistru uimitor. Foarte moale, foarte subtilă și, probabil, cel mai bine pentru atingerea cu ton de piele ușoară sau medie. Dacă sunteți interesat, este în contoare de beneficii, buticuri și cel mai bun miiu online.

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post