V-ați rock sprâncenele pastelului? Introducerea Colecției Mac Soft Server Dare Hue! Cantiile de frunze

Introducerea noului Mac Soft Server Benebrow Bencils!
Ei bine … această colecție este cu siguranță în afara zonei mele de confort. Prima dată când am văzut noul Hue Dare! Pancilurile de la Colecția Mac Soft Servi (16,50 dolari fiecare, disponibilă online 26 mai 2016; în magazine 2 iunie până în 14 iulie), m-am întrebat “, sunt aceste creioane cu siguranță? Pentru că poate că acestea ar trebui să fie într-adevăr de ochi. ” Dar, nu, acestea sunt cu siguranță creioane.

Cele șase ediție limitată Mac Dare Hue! Cantiile de frunze, parte a noului Mac Soft Seller Collection
Aceste șase creioane de sprâncene pastelate sunt destul de imposibil pentru mine să scot cu colorarea mea, dar trebuie să-l dau la Mac pentru a trece în întregime în afara casetei. Acesta este un fel de produs unic nebun pe care mă aștept de la Mac și cred că este cool că brandul rămâne în continuare adevărat la rădăcinile sale non-tradiționale!

PUBLICITATE

Swatches of the Mac Soft servesc creioane (de sus în jos) în frisky proaspete, violet infuzat, roz confetti, blonda nu blande, în mod clar îngrijit și ceea ce evidențiază.

Acestea au o textura foarte groasă, ceară, tipică pentru cele mai multe creioane de frunte. Nuanța inferioară (ceea ce evidențiază) este descrisă ca un luminator moale alb-aur, și o port în imaginea de mai jos.

PUBLICITATE

După cum puteți vedea din Swatch, este destul de mare, așa că dă doar cea mai ușoară indiciu de strălucire subtilă. Îmi place de fapt ca o modalitate super subtilă de a evidenția osul meu de frunte, care este, de obicei, un pas pe care l-am sărit pentru că nu-mi place să am o evidențiere foarte intensă în acea zonă.

Purtarea creionului de sprâncene Mac Soft servesc în ceea ce este evident
M-am distrat cu acest aspect! În cazul în care sunteți interesat, am purtând, de asemenea, Giorgio Armani Maestro Glow în 8 (comentarii și swatches în acest post aici) // Mac mineralize skinfinish în întuneric // Mac Soft servește umbre în gestiune gelos și înmuiată (recenzie și swatches În curând) // Mac Dare Hue! Pencil fruntea în ceea ce un punct de atracție // Burberry Lip & Cheek Bloom în Purple Tulip (pe obrajii și buzele mele și a examinat aici în acest post) // Anastasia Beverly Hills Brow Wiz în întuneric maro // Dior Browler Gel în Brown (recenzie În acest post) // prea confruntat mai bine decât sexul Mascara // Pixi Glow Mist (AAAAND revizuit în acest post).

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Voi avea mai mult Mac Soft Serve recenzii în curând, dar iată o întrebare pentru tine: ar rock sprâncene pastel? Mă duc să aud ce credeți despre acestea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post