Mă întrebam cum este ca să fii tânăr în machiaj în aceste zile …

Waaay înapoi înainte de adolescenți conturat …
Tocmai am văzut un videoclip de machiaj pe Instagram cu o fată pre-adolescentă cu porțelan, mai puțin, piele ideală aplicând 10 produse de farmec pentru a obține “piele impecabilă”.

A fost o coacere și conturare și o mulțime de bandă de formă și ea a folosit exclusiv produse premium, și anume Mac, Fenty, Laura Mercier și Tarte.

PUBLICITATE

Acum, când eram vârsta de fată a acelei fete, am avut o mătase de porumb presat pulbere de la Thrify, și pentru mine care era luxos. Mama mea nu m-ar lăsa nici măcar să poarte mascara (“prea matură”).

Fata din videoclip a vrut să fie de aproximativ 12 ani, iar ea era în plină de glam plin cu genele false. Cred că a făcut o slujbă remarcabilă. Pot să-l apreciez din punct de vedere artistic și tehnic, pentru că știu cât de greu este să faci ceea ce a făcut și cât timp este nevoie … dar o parte din mine, de asemenea, sa simțit ciudat din cauza vârstei ei, ca și cum ar fi fost prea tânăr ca să arate cineva despre a lovi clubul într-o noapte de joi.

Când se referă la machiaj, cum este ca și pentru fetele care îmbătrânesc acum? Nu cunosc numeroși școli de mijloc și nu am prieteni cu copii care îmbătrânesc și sunt curios. Am primit că este mult mai acceptabil din punct de vedere social acum pentru tinerii adolescenți și chiar preteens să poarte ceea ce a fost numit “grownup” machiaj, dar este doar eu, sau pare ca vârsta minimă atunci când este potrivit să poarte “adult” Machiajul devine mai tânăr și mai mic?

Nu…? Am sunat doar la început și vechi?

PUBLICITATE

Nu pot mint, totuși. Miss dor de copii care arată ca niște copii. Copilăria este atât de scurtă încât este.

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post