Produs Spotlight: Laura Mercier Cacao Caviar Stick Eye Color

Simplu Brown Ochii fumuri curtoazie a unui singur produs: Laura Mercier Cocoa!
Ceea ce aveți nevoie să știți: Laura Mercier Cocoa Caviar Stick Culoare ochi este o umbra de cremă versatilă maro vă lipiți de nevoile de sine presate de timp, așa că dacă construiți o pungă mult mai bună de machiaj, precum și vă place un forță de lucru maro neutru, acest lucru absolut Trebuie să fie acolo, deoarece nu se mișcă, precum și o puteți purta o mulțime de moduri diferite. (Este oferit la Ulta pentru $ 29.)

Acest cacao este o durere în fund.

Este pudra de cacao pe care o folosim la brutărie, precum și ori de câte ori trebuie să sapă în coșul de gunoi, pulberea este atât de frumoasă încât ajunge în jurul locului! – Șorțul meu, jambierele mele, fața mea, peste tot. În calitate de adept ca fiind de a face lucruri bune, este extrem de enervant, mai ales atunci când vă lăsați în mod accidental două tipărite uriașe de cacao pulbere de cacao pe partea din spate, precum și nu o recunoașteți până la un străin complet de a obține ton la punctele lui Joe afară.

PUBLICITATE

Acest alt cacao de la Laura Mercier nu este o durere în fund …

O swatch of Laura Mercier Cocoa, care este ca o versiune de ochi roșii mai puțin roșii a căptușelii Mac Teddy. Sunt un NC42 în Mac, apropo!

De fapt, este opusul total al unei dureri în fund, pe care o presupunem că ar fi o bucurie în fund? ? Da, am spus cu adevărat asta cu voce tare? Puteți * întotdeauna * conta pe mine pentru a face incredibil de inconfortabil pentru toată lumea, prietenul meu!

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

“Ce dracu este asta?” Ești cel mai probabil întrebați. “Se pare ca carnea de vită.”

Ce pot sa spun? Am un lucru pentru brownii de carne de vită. Unde este carnea de vită?

Este ideal chiar aici, în acest Satiny Brown Creme Stick, precum și este masa primară a sacului de machiaj are nevoie dacă sunteți 1) vertical, precum și respirația, 2) dacă v-ați prins vreodată să spuneți: “Oh rahat! Trebuie să plec în cinci minute, așa că trebuie să pun cel mai probabil pe niște subclinți, precum și machiaj! ” și / sau 3) Dacă vă place produsele versatile, puteți utiliza în multe moduri diferite.

Utilizați-l singur pentru un ochi de fumat maro de bază sau stradeți-l ca bază pentru celelalte umbre neutre. Bronz, aur, taupe, bronz, piersic, toate nuanțele de maro (atât de multe). Dacă vă plac toate culorile din curcubeul neutru, baza neutră a lui Cacao va aprofunda, precum și adăugați culori la orice tip de combo-uri pe care le-ați în partea de sus. Întreaga lume neutră – Heck, Lumea – este stridiul tău.

Un pic de perle, cu toate acestea, atât de bine … aproape că apare ca o mată.
Cacao este, de asemenea, de lungă durată, precum și atunci când este pe capace, nu se va mișca, așa că spuneți acele “linii de experiență” să nu vă faceți griji. Doar fiți conștienți că atunci când vă jooj în jurul capacilor voastre, aveți doar câteva minute să jucați înainte de a se așeza în totalitate.

PUBLICITATE

Oricum, este noul meu lucru preferat. ?

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post