Trei revoluții în jurul soarelui

Coywolful a devenit trei sâmbătă și încă procesează faptul că este un copil plin.

Te gândește, știu că este din punct de vedere tehnic un copil copil pentru o vreme, dar El Hub și eu încă o numesc “copilul” pentru că … Ei bine, nici un motiv. Așa facem.

PUBLICITATE

Am verificat pozele vechi ale ei în această dimineață, iar în fiecare an acele obraji mici și caracteristicile copilului par să obțină suplimentar și, în plus, departe …

Este o fericire pentru a vă bucura de copii de îmbătrânire, dar fiecare zi de naștere îmi rupe inima puțin pentru că cei mai în vârstă și mai mare devine, cu atât mai aproape ajunge să părăsească cuibul, care, știu, copiii în cele din urmă fac. Am facut-o. Toată lumea o face. Nu știu dacă inima mea va fi vreodată suficient de puternică pentru a pleca să plece, știi?

Acum că e trei – om! – E atât de distractivă. Este foarte rece pentru a vedea înflorirea personalității ei. Ea este în mod normal o fetiță foarte plăcută și dulce (nu pot să cred că tocmai am sunat o fetiță) și ea poate fi timidă de multe ori în jurul unor oameni noi, dar după ce se încălzește, ea va oferi fericit îmbrățișări și sărutări. Și ea îi place să cheme fotografiile, ha ha! Am văzut absolut bossing-ul ei în jurul lor, a.k.a. “practicând conducerea ei / viitoarele competențe CEO”.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

De asemenea, are un simț cu adevărat amuzant al umorului și o ureche excepțională pentru muzică. Când cântă, este întotdeauna pe cheie și când am văzut-o în clasa de dans cu bastoane de ritm, ea este pe bătăi, care a făcut destul de frate, care este un muzician, strigă lacrimi de fericire (el a fost înspăimântat de moarte ea ” D nu au nici un ritm, din anumite motive). Ideal acum ea iubește baletul, Taylor Swift, rime de pepinieră, jucând fotbal și desen. Și cartea ei preferată este Madeline.

PUBLICITATE

Mom-Hood la marcajul de trei ani este diferit. Încă mă simt profund necesară de ea tot timpul, dar nu mă simt la fel de consumat cum am făcut în primii doi ani. Am acum o cameră mentală mai mare și cred că este parțial pentru că cred că am mult mai mult de o gestionare despre cum să fiu o mamă. Nu mă plimb ca un pui cu capul tăiat la fel de mult ca mine. Adică, sunt sigur că încă fac o mulțime de lucruri greșite (mă îngrijorez tot timpul despre asta), dar sunt, de asemenea, destul de sigur că fac și niște lucruri, pentru că Se întoarce ca să fie un copil destul de rece.

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post