Dragă, aceste delicioase noi balme de tratament Paul & Joe Buze sunt bomba da!

două dintre cele trei balme de tratament cu buze Paul & Joe (câte 18 $)
Am pus unul dintre cele trei balme de tratament de la Paul & Joe de 18 $ (care se referă la “arome”) pe buzele mele înainte de culcare noaptea trecută, iar când tab-urile m-au trezit în această dimineață (și BTW, mi-a mușcat în ultima vreme!) , Am ajuns cu părul de pisică în grătarul meu. #Catladrofblems.

Acest balsam clar este atât de lung, atât de gros și atât de bogat încât rămâne pus toată seara, toată noaptea și durează atât de mult încât să puteți simți încă pe buze în dimineața următoare.

PUBLICITATE

Și după ce a scos tot părul de pe buzele mele (de ce este această tabby atât de blană?!), Buzele mele părea teribil și simțind fantastic moale, neted și fără fulgi.

Paul & Joe Balsam Balsam în 001

Ei lucrează în două moduri în același timp – atât ca un tratament de buze, cât și ca un grund pentru ruj (dar puteți, desigur, le purtați fără alte produse). Paul & Joe le-a infuzat cu ulei de măsline hidratant și creează o suprafață netedă pentru culori suplimentare de buze. Formula este foarte lipicioasă și se află chiar la nivelul pielii, care poate fi unul dintre motivele pentru timpul lor incredibil de uzură.

Paul & Joe Balsam Tratament Balsam în 002
Cele trei “arome” includ un staniu floral roz și albă care conține un balsam de migdale dulce și dulce, o staniu limitată de albine, care conține un ghimbir și balsam de miere (nu vă faceți griji, ghimbirul este mai dulce decât picant) și a Sin floral albastru și roz care conține un ceai gri, bergamot și balsam de lamaie și sunt fericit să spun că cred că fiecare miroase și gusturi la fel ca descrierea sa.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

PUBLICITATE

Căutați-le pe contoarele Paul & Joe și B-Glowing.com în luna octombrie.

Preț: $ 18 Fiecare
Disponibilitate: Două sunt ediții limitate și una este permanentă. Ei ajung în octombrie 2015 la contoarele Paul & Joe și online
Machiaj și Beauty Blog Evaluare: A- (foarte hidratantă, dar super lipicioasă … pe care unii oameni nu le-ar dori)

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post